El PSC acusa ERC de manipuladors i fer servir el 'tot s'hi val' per degastar Ballesteros
  
Foto: Av La Floresta
El Partit dels Socialistes de Tarragona vol mostrar la seva contundent indignació davant el deteriorament al que s'està sotmetent la política municipal. La denúncia publica, amb una foto manipulada, per part del Grup Municipal d'Esquerra Republicana és la mostra més evident dels intents populistes per intentar enganyar a la ciutadania i aconseguir uns pocs vots. Voler presentar la situació d'un contenidor de recollida de pneumàtics com un abocador il•legal, traient de la foto el camió i els elements que contradeien l'alarmista notícia (fake news) és d'una gravetat inacceptable.

Com s'ha posat públicament de manifest, intentar presentar l'activitat d'una empresa de recollida de pneumàtics amb un perillós abocador il•legal és un intent de generar alarma i d'intentar ocultar la realitat. L’evident manipulació de la foto, amb la voluntat expressa d'enganyar, situa l'acció en un nivell polític inacceptable, mai vist fins ara. Como s’ha informat, des-de la Guardia Urbana i el Departament de Neteja de l’Ajuntament, s'han fet totes les actuacions pertinents per saber la procedència del contenidor i els residus, i així poder actuar davant de qualsevol infracció; i es manté un contacte directe i en tot moment amb el president de l'associació de veïns del barri més proper al lloc dels fets.

Des de fa un temps, alguns grups polítics en la seva voluntat de desgastar al govern de l'alcalde Ballesteros han iniciat una perillosa espiral on "tot s'hi val" que per res contribueix a la convivència i al bon funcionament de la ciutat. Des de l'agrupació local del PSC de Tarragona demanem una reflexió conjunta i seriosa per retornar la política municipal al terreny del debat positiu i constructiu, i al seny i la decència, del que mai haurien d'haver-la allunyat. Tota critica es òbviament legitima però no es pot mentir, ni manipular.
Redacció TT - 07/08/2018 - 11:07h
ignominia
07/08/2018
15:47
els fake news dels independentistes són de tots conegudes . És el seu modus operandi habitual , no hi ha gens més que obrir un d'aquests periòdics independentistes on el 80% de les notícies es dediquen a infondre mentides per desprestigiar als qui no són independentistes ( catalans o no). L'article del Nacional.cat sobre Santi Vila és vomitiu.
Però bé està que sigui així perquè evidencien el que són capaços de fer per aconseguir els seus objectius
Només que a Tarragona, no els funciona, el mètode i una vegada i una altra perden les eleccions.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat