ERC vol una revisió dels nomenaments de funcionaris a l'Àrea de Patrimoni
  
El grup municipal ERC-MES a l’Ajuntament de Tarragona, assenyala irregularitats i mala praxis en el sistema de nomenament de funcionaris interins. Els republicans demanaran que es revisin i fiscalitzin els nomenaments i cessaments de funcionaris interins, en detectar que diversos nomenaments i cessaments fets aquest estiu per ocupar places vacants de subaltern/a a l'Àrea de Patrimoni no s'ajusten al que preveu l'Estatut Bàsic d'Empleats Públics.

"El cessament el dia 30 de setembre de diversos treballadors que realitzen l'atenció i control de visites a l'Amfiteatre, el Passeig Arqueològic i altres indrets patrimonials és improcedent", assegura el conseller Jordi fortuny qui expica que "aquestes places vacants han d'estar ocupades pels funcionaris nomenats fins que no hi hagi convocatòria d'oposicions o s'ocupin per un funcionari de carrera".

El conseller Fortuny explica que "aquests nomenaments no s’emmarquen dins d’un programa de caràcter temporal concret, ni per excés o acumulació de tasques temporals, doncs a la vista està l’actual falta d'atenció que pateixen a dia d'avui l’Amfiteatre i la resta d’espais patrimonials de la ciutat".

ERC-MES denuncia també els constants modificatius de crèdit del govern PSC-PP que minven la partida de personal de l’ajuntament, i ho qualifiquen d'inadmissible tenint en compte l'elevat nombre de places necessàries sense ocupar. Els republicans ja estan en contacte amb el departament de Recursos Humans de l'Ajuntament per denunciar aquesta situació.
Redacció TT - 10/10/2018 - 16:00h
FGH
12/10/2018
11:14
LA MITAD D ELA MITAD SOBRA SON CARGOS POLITICOS DE EXTRATEGIA CON DINERO PUBLICO SE ASEGURAN VOTOS PARA SEGUIR EN EL " MACHITO" BALLESTEROS LLEVFA DEDES LA INFANCIA VIVIENDO DEL SALARIO DE LOS CURRANTES NO SE LE CONOCE NINGUNA BUENA ACCION CON CONTAR CON LOS DEDOS DE UNA MANO LOS PROYECTOS REALIZADOS POR ESTE SEÑOR VIVIDOR
Plataforma maytoquem
11/10/2018
21:39
Tambien Sr.Ricoma revision al departamento de CULTURA.aqui ja marru amic
Jajajaja
11/10/2018
14:17
Tenemos un departamento de calidad = jajaja ...otro de igualdad = jajaja y ahora tambiem el tufillo electoral...habla pueblo habla.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat