C's denuncia la falta de compliment de transparència per part de la majoria de regidors de l'Ajuntament
José Luis Martín afirma que C's menteix i exigeix una disculpa pública
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha exigit que “de forma imminent faci públic el llistat de viatges, regals i assistències a esdeveniments dels regidors de govern” donant compliment així al que disposa en la Llei de Transparència.

Viñuales ha explicat que “el grup municipal de Ciutadans al consistori vam ser els primers a publicar la nostra activitat” i ha declarat que “la transparència, no solament es predica, sinó que hem d'aplicar-nos-la cadascun dels càrrecs públics”, per la qual cosa considera necessari “que siguin els propis regidors de govern i de la resta de l'oposició els que es preocupin que el compliment de la Llei de Transparència sigui efectiu i real.”

De la mateixa manera, el portaveu tarragoní “s'ha mostrat sorprès que l'encarregat de gestionar l'àrea de transparència de l'Ajuntament, José Luis Martín del PP, no hagi fet públic cap registre de la seva activitat” cosa que mostra la falta de preocupació del PP per la transparència en la gestió.

Finalment, Rubén Viñuales ha declarat que “tots els tarragonins podem observar qui no estan complint en matèria de transparència accedint al portal de dades obertes de la pàgina web de l'Ajuntament” i ha instat al govern local a “facilitar les eines i l'accés als ciutadans a la informació de l'activitat dels seus representants públics”.

José Luis Martín afirma que C's menteix

El primer tinent d’alcalde, José Luis Martín, en relació al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Tarragona, i la seva agenda vol manifestar el següent:

- És obligació de tots els alts càrrecs d’aquest Ajuntament, inclosos consellers de govern i de l’oposició, publicar la seva activitat.

- El portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, menteix quan afirma que no hi ha cap registre de la meva activitat. Com a tinent d’alcalde de Transparència he predicat amb l’exemple i, com pot comprovar-se, des de l’1 de juliol del 2018 està publicada la meva agenda a la pàgina web de l’Ajuntament de Tarragona.

- Exigeixo una disculpa pública per divulgar informació falsa sobre la meva persona, així com una explicació sobre si han mentit per desconeixement de com funciona la web municipal o per mala fe.

- Aquesta nota de premsa demostra una desesperació pròpia d’aquells que no tenen projecte, alhora d’un oportunisme cínic, ja que l’han publicat quan han completat la introducció de dades de les seves agendes.
Redacció TT - 02/11/2018 - 15:36h
VEU CIUTADANA
04/11/2018
19:30
Y TU QUE HAS HECHO POR TARRAGONA
a la feina
04/11/2018
19:29
Apa, aneu a treure llaços!
Quina Barra
04/11/2018
09:33
Que es pot esperar d'una persona que no sap coordinar un grup municipal on li marxen regidores per la prepotencia i presa de decisions unilaterals sobre el partit i grup. Com vol dirigir la ciutat de Tarragona? una persona que es pensa el melic del mon, que per prendre decicions ell com si fos un ordeno i mano va perdre el lideratge de l'oposició. Marxi capa casa senyor Viñuales i deixi de colaborar en que Tarragona no funcioni.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat