La CUP insta al govern a fer complir la normativa sobre la venda d'alcohol en hores nocturnes
  
La CUP denuncia la venda d’alcohol durant les 24 hores del dia en diversos establiments de Tarragona, que se salten, d’aquesta manera, els horaris que marca normativa. La formació afirma que aquesta situació comporta un problema de salut pública perquè “contribueix al consum abusiu d’alcohol durant les hores nocturnes, a banda de generar problemes de convivència amb les persones que viuen en la proximitat d’aquests establiments”. En aquest sentit, veïns i veïnes de diverses zones de la ciutat s’han posat en contacte amb la CUP per alertar d’aquesta situació, motiu pel qual la CUP va requerir la informació pertinent en el Plenari de l’Ajuntament.

La CUP mostra la seva perplexitat davant una resposta que mostra “el desconeixement de la legislació vigent”. La resposta es remet a les ordenances municipals, concretament a la impossibilitat de beure alcohol al carrer, fet que “no respon la qüestió que s’adreçava”, i a una llei que ha estat modificada i és obsoleta. Anteriorment a la legislació vigent, la prohibició de la venda d’alcohol en hores nocturnes quedava en mans de la decisió de cada ajuntament, mentre que amb la modificació (llei 8/98) s’explicita la prohibició.

Per tot plegat, la CUP insta al govern de Ballesteros a “donar compliment a aquesta normativa pel bé de la salut pública i del descans dels veïns i veïnes”.
Redacció TT - 20/11/2018 - 16:38h
quina farsa
22/11/2018
19:23
Un dia vaig anar a comprar una ampolla de vi, per sopar a casa, a l'Open Cor i com que eren les 11 de la nit no me la van voler vendre. La Generalitat no ens deix vendre begudes alcohòliques a partir de les 11, em van dir. Aleshores, però, podia veure tot l'alcohol que vulgués als bars, restaurants i discoteques.
Sageta de Foc
20/11/2018
20:31
A nosaltres no cal, no?
okupalibre
20/11/2018
20:13
Empezar por el chiringuito de la calle la Nao.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat