ERC denuncia que el govern del PSC i el PP té barris de Tarragona a les fosques
  
El portaveu d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà, lamenta la manca d’il•luminació a diversos barris de Tarragona, un fet que preocupa els veïns que han fet arribar aquesta queixa als republicans. ‘El PSC i el PP tenen barris de Tarragona a les fosques’, denuncia Ricomà qui adverteix que ‘els carrers amb il•luminació insuficient generen inseguretat als veïns i perjudica clarament el comerç’.

Esquerra exigeix al govern que solucioni la manca de llum que es produeix en diferents barris. ‘A Bonavista hem pogut comprovar que hi ha, almenys, 22 faroles que no funcionen arreu del barri i algunes d’elles estan concentrades en un mateix carrer. Només al carrer 22 hi ha 10 fanals fora de servei’, relata Ricomà. També a Ponent, els veïns alerten de l’existència de molts punts foscos a altres barris. Es el cas de la Floresta on no hi ha llum al pont que connecta amb la Granja i a la plaça i a la rambla del barri hi ha pocs fanals i molts no funcionen. ‘No pot ser que un barri tingui a les fosques el seu pont d’accés, la seva plaça principal i la seva Rambla’.

Les queixes arriben també dels barris del nord de la ciutat. En el cas de Sant Salvador, Ricomà explica que ‘aquesta setmana els veïns ens han expressat el seu malestar perquè el barri té zones completament a les fosques i les avingudes principals tenen una il•luminació insuficient’. I és que les llums que hi ha instal•lades en aquestes avingudes són fanals de carretera pensats per la circulació de vehicles. ‘Són fanals molt alts que no il•luminen les voreres, no s’entén que s’opti per aquests models. Les actuacions als barris s’han de fer pensant en les persones’ afirma Pau Ricomà.

El líder dels republicans reclamen que s’arreglin tots els fanals que no funcionen i que es substitueixin els que no compleixen amb la seva funció. Alerta també que ‘aquestes deficiències en il•luminació es poden estar produint en molts altres indrets de la ciutat i cal plantejar seriosament un anàlisi de quins són els punts foscos de Tarragona per posar-hi remei’. Pau Ricomà es mostra convençut que ‘no podem permetre que augmenti la percepció d’inseguretat per manca de fanals, és inadmissible. Cal prioritzar aquelles accions que milloren substancialment la vida quotidiana de la gent de Tarragona’.
Redacció TT - 22/11/2018 - 15:45h
malabarismes
24/11/2018
08:16
el superavit de l'ajuntament és tan gran que cada dia mitja Tarragona ha d'estar a les fosques per estalviar en llum.
tgna
23/11/2018
18:52
igual que boscos , no hay luz suficiente
Sece
22/11/2018
16:10
No hay un euro en el ayuntamiento despues del pufo de los juegos y se está ahorrando en luminaria.
Los magnetotermicos de la central estan mareados de tanto meneito.
Pueden hablar con Cañete 😂😂😂
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat