José Luis Martín desmenteix ERC i afirma que la millora de l'enllumenat públic ha estat una prioritat
  
Fotografia d'arxiu
Així de contundent ha estat la resposta del primer tinent d’alcalde i conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, a les informacions difoses pel Grup Municipal d’ERC en relació a l’enllumenat públic dels barris, on ha volgut comunicar el següent:

- Des que vaig assumir la responsabilitat de la conselleria d’Espais Públics, la millora de l’enllumenat públic ha estat una de les prioritats.

- En els gairebé tres anys com a conseller d’Espais Públics hem invertit un milió d’euros en enllumenat públic a tota la ciutat, s’ha ampliat la xarxa de punts de llum un 70% i s’ha reduït el consum gràcies a la implantació de noves tecnologies.

- Respecte als nivells d’il•luminació de forma general, cal remarcar que els nous reglaments d’eficiència energètica estableixen uns màxims nivells lumínics per cada tipus de vies que, en molts casos, implica una reducció important respecte als nivells lumínics actuals.

- En els darrers tres mesos, hem tingut el condicionant de les condicions climatològiques que en alguns casos puntuals han arribat a ser extremes. L’enllumenat públic de la nostra ciutat està preparat per no veure’s afectat per les pluges, tot i que l’acumulació en alguns casos ha fet que augmenti el número d’averies. El fet que saltin els diferencials i magnetotèrmics revela que la instal•lació està correctament protegida davant situacions que puguin afectar la seguretat de les persones.

- Pel que fa a Bonavista, s’han substituït algunes faroles del carrer 22, instal•lant nous punts de llum, anul•lant altres i les darreres setmanes s’han estan realitzant proves amb les noves faroles. Així mateix les faroles del carrer 2 estan reparades des de fa dies. Vull recordar que a Bonavista estem en procés d’anar substituint la tipologia dels punts de llum més antics.

- En referència a La Floresta, vaig visitar personalment el barri el passat dimarts i l’enllumenat públic no presenta cap deficiència important. Els serveis tècnics han realitzat millores en la majoria dels punts de llum tipus PAL que presentaven algun problema. La il•luminació del pont que connecta amb el barri de La Granja és competència del Ministeri de Foment.

- Pel que fa a Sant Salvador, només hi ha sis punts de llum en tot el barri que no funcionen, en els que els tècnics estan treballant. En les darreres setmanes hi hagut alguna afectació puntual a causa d'unes obres d'Endesa. Sobre la tipologia d’algunes de les faroles, hi ha algunes que tenen certa antiguitat, tot i que quan van ser instal•lades complien amb tots els requeriments.

- Per finalitzar, informar que estem en contacte permanent amb les associacions de veïns dels barris de la ciutat i qualsevol incidència que ens traslladen es resol.
Redacció TT - 26/11/2018 - 15:43h
Tgna
27/11/2018
23:25
Urb pinars fata luz y por cierto hay fundidas. Llamadas y nada
Todo igual de lonterna
Ballesta
27/11/2018
21:39
En la calle Lleida, caen cuatro gotas y se apagan todos los faroles.

En el cruce Eivissa-Pere Martell, un farol se desplomó solo sobre un coche aparcado.

Tarragona de noche, en general, parece el Londres de Dickens en el siglo XIX en cuanto a iluminación: sólo falta Jack el destripador. De miedo.
Siguem seriosos (SECE)
26/11/2018
22:34
El sr. Martin menteix com un bellaco i ell ho sap.

L’estalvi lumínic posat en marxa i que hom ha pogut i pot comprovar, obeeix a l’estat catatònic i deficitari de les nostres arques municipals que malgrat el seu rebombori de superàvit ni cinc de calaix.

Els magnetotèrmics segueixen marejats amb tot sota mínims o sense llum.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat