C's celebra que el pla de xoc de barris a Tarragona és una realitat
  
El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona ha celebrat que el pla de xoc de barris de Cs és una realitat, després que el portaveu municipal, Rubén Viñuales, s'hagi reunit amb l'actual alcalde, Josep Félix Ballesteros, per acordar incloure una partida pressupostària de 2 milions d'euros als pressupostos de 2019. Tanmateix, Viñuales ha concretat que "la inversió total serà de 8 milions que s'invertiran de forma plurianual durant els 4 anys del proper mandat".

El portaveu municipal de la formació taronja ha assegurat que "el pla de xoc de barris és una realitat i no una falsa Quimera", ja que "no estarà subjecte a la venda de patrimoni". I ha explicat que "aquest pla d'inversió de Via Pública té com a objectiu dur a terme accions de micro urbanisme en tots els barris de Tarragona i al centre" i que "es tracta de petites millores de via pública que milloraran la qualitat de vida diària dels ciutadans".

Finalment, Viñuales ha manifestat que "les promeses electorals han de complir-se i Cs va prometre dur a terme les reivindicacions que els ciutadans han traslladat al Grup Municipal durant aquests gairebé quatre anys de legislatura". Per això, ha volgut convidar als ciutadans a "seguir participant en la vida política i acudir als actes de 'ciutadans al teu barri' per seguir traslladant proposades a la formació taronja".
Redacció TT - 05/12/2018 - 16:38h
RE a FGH
10/12/2018
16:35
Jo crec que tú sí que ets un gran vividor...!!
FGH
09/12/2018
19:37
VAYA PAREJA DE VIVIDRORES
veu ciutadana
06/12/2018
21:55
que barrios mentirosos el alcalde no circula si su coche que por cierto en un acto de cobardía aparca detrás del ayuntamiento entrando por la puerta de atrás durante años eso si con el chofer sumando horas que abonamos todos y el otro es una copia de Ballesteros quiere como el perpetuarse en el salario publico ya que como abogado y buscador de polizas de seguros no le llega para sus "caprichos" Ballestero no ha cumplido ni una sola de sus promesas .
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat