La CUP 'regala' al govern de Ballesteros propostes positives i necessàries per a la ciutat
  
Segons la CUP "l'estat de la ciutat cada cop és pitjor com a conseqüència de la desídia d’un govern que porta gestionant la ciutat des del 2007. És evident que el deteriorament que veiem de punta a punta de la ciutat, de llevant a ponent, des de la part baixa fins a Sant Salvador, passant per tot el centre tarragoní, és el resultat de la deixadesa i negligència de les polítiques públiques.

Afortunadament som a les portes del final de l'era Ballesteros i confiem que una nova forma de fer política, que no es fonamenti en la gestió de les engrunes o que no enfoqui la tasca de l’Ajuntament com si es tractés d’una empresa i, per tant, no tracti la ciutadania com un client, serà una realitat a Tarragona.

Confiem que aviat l'Ajuntament de la nostra ciutat serà una eina per millorar i dignificar no només la ciutat sinó les vides dels tarragonins i tarragonines, capaç de fer una política que faci partícip de la gestió de la ciutat el conjunt de la població. És a dir, una política que situï la població de la ciutat com a protagonista del que succeeixi o deixi de succeir i, alhora, la corresponsabilitzi.

Tanmateix, no volem esperar a les eleccions per tal que a la ciutat es prenguin decisions que beneficiïn la ciutat i el conjunt de la ciutadania. Des que vam obtenir representació a l’Ajuntament de Tarragona, la CUP no només ens hem dedicat a denunciar la corrupció i a fiscalitzar les decisions, sinó que hem estat proposant idees, accions i projectes positius per la ciutat. Malauradament, poques vegades s’han tingut en compte. Per això, aprofitem aquestes dates per lliurar, un cop més, algunes de les propostes que portem temps suggerint a l’equip de Ballesteros, per si l’esperit cristià del nostre batlle aconsegueix obrir-li la ment.

Les propostes de la CUP són les següents:

• Carrils bici

• Horts Urbans

• Auditoria del deute

• Nous parcs infantils

• Pressupostos Participatius

• Ampliació l'Anella Verda a Ponent

• Internalització del servei de la brossa

• Cedir espais de la Tabacalera a entitats

• Campanya contra la violència de gènere

• Estudi de la Qualitat de l'Aire al polígon Sud

• Expropiació dels habitatges i locals buits en mans de bancs

• Modificació del POUM que salvi la Budellera i cohesioni la ciutat"
Redacció TT - 04/01/2019 - 09:51h
1a proposta que han de fer a Ballesteros
09/01/2019
09:44
Que deixi de vendre fum i dir mentides contrastades: Ikea, el servei de bus gratuits pels empadronats a la ciutat, la smartcity i un llaaaaaarg etc. Per no cumplir-les l'haurien de fer dimitir, menuda jeta que el continui sent alcalde.
inútils
08/01/2019
13:33
Quin nyap ha quedat el passeig marítim. I la baraneta? Quina cosa més ridícula. Les calçades de TGN estan plenes de panxes i més panxes. el xotxes boten que boten.
FGH
05/01/2019
11:20
el Alcalde en todos estos años no ha realizado nada de nada, y la ciudadanía muda y pasota es increíble que nadie haya añadido algo a vuestra exposición de ideas.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat