Arga Sentís i Beatriz Pérez exigeixen el compliment de l'acord d'eradicar la prostitució a TGN
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
Ambdues regidores han fet saber aquest matí que demanaran una reunió de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament perquè l’equip de govern doni compte del grau de compliment de la moció del PSC de 2016 que establia, entre d’altres coses que, el consistori centrés l’acció “en l’eradicació de la demanda, a través de la denúncia, persecució i penalització del prostituïdor (client) i del proxeneta”, segons ha indicat Beatriz Pérez.

Sentís, per la seva banda, ha dit que no hi havia constància que, després de prendre aquest acord, l’Ajuntament hagués fet res de concret en aquesta qüestió, “quan, de fet, hi ha moltes coses que l’Ajuntament pot fer sense necessitat d’adreçar-se a la Generalitat o al govern central”. N’ha citat dues:

- No inserir publicitat institucional ni atorgar subvencions de cap mena a mitjans de comunicació que publiquin anuncis de prostitució

- Impedir els anuncis de prostitució en espais públics o en serveis de transport públic amb llicència municipal com ara els taxis.

Les regidores també han demanat a tots els partits polítics que s’abstinguin de publicar anuncis en mitjans de comunicació que també n’incloguin de prostitució.
Redacció TT - 13/02/2019 - 15:37h
feina
15/02/2019
12:55
És una manera de treballar i guanyar-se la vida. Alguns/nes es paguen la carrera universitària caríssima, que al govern de l'estat li és indiferent.
Queeeee??
14/02/2019
00:12
Eso es destruir empleo ..tienen todo el derecho a ganarse su pan .porque no pedís que se cumpla la Constitución y todos tengan trabajo y vivienda ..politicos aburridos .con perseguir al proxeneta hay suficiente..obligadas nunca pero voluntarias toda la vida de dios
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat