En Comú - Podem també es presentarà a les eleccions municipals a Tarragona
  
"Anunciem l’acord al que hem arribat En Comú i Podem a Tarragona per presentar una candidatura conjunta a les eleccions municipals, amb Carla Aguilar-Cunill com número u i Hermán Pinedo Sánchez com número dos.

En un moment de fragmentació de les forces polítiques, Podem i En Comú han mantingut la ferma convicció de que juntes som més fortes, convicció que té com a fruit aquesta candidatura conjunta. Perquè creiem fermament que la ciutadania mereix un projecte polític fort i valent, capaç d’anar més enllà de les sigles de partits i amb un compromís real al seu territori.

Estem construint un projecte amb un objectiu clar: construir una nova Tarragona. Aquesta nova Tarragona naixerà de la il•lusió de la gent, que necessita un canvi i necessita noves formes de viure la ciutat. Naixerà del treball en equip, de la participació oberta i de la construcció conjunta d’alternatives reals i il•lusionadores.

Plantegem així una nova alternativa a la gestió de l’ajuntament de Tarragona. Considerem que és un moment de canvi de govern municipal, davant d’un model desgastat i caduc, volem un model jove i nou, participatiu, feminista, ecologista i transversal. Un model de ciutat fet a mida per Tarragona i capaç de situar la nostra ciutat a la Vanguardia de la gestió municipal actual.

Per fer això, partim d’un equip de ciutadans/es dels diferents barris de Tarragona, disposats a encaixar les diferents realitats de la ciutat i a plantejar propostes des de baix, que recullin les inquietuds de tota la ciutadania. Partim d’un equip divers també en els seus perfils i procedències, en el que podem trobar persones amb trajectòries municipals en diferents àmbits, com les entitats veïnals, els moviments socials, la lluita obrera i sindical, els partits d’esquerres i també perfils tècnics en diferents àmbits com la geopolítica o la salut.

Propers passos: participació!

Els primers passos de la candidatura estaran orientats a la ciutat i a la participació directa de la ciutadania. Aquesta candidatura té un fort caràcter municipalista, per la cual cosa les seves mesures estaran estrictament orientades a la ciutat. Obrirem espais de participació per a que les persones que ho desitgin puguin unir-se a aquest projecte que comença.

En aquest sentit, la elaboració del programa serà una declaració d’intencions de la nostra forma de treballar. Volem elaborar un programa electoral de forma participativa, capaç de recollir les demandes ciutadanes reals i orientat a la creació de propostes i alternatives des de baix. Per això, els propers dies 16 i 23 de març realitzarem unes jornades participatives per la elaboració d’un banc de propostes ciutadanes, que orientaran la candidatura i serviran per la creació d’un programa electoral participatiu. Així mateix, també recollirem propostes a través de les nostres xarxes".
Redacció TT - 27/02/2019 - 16:02h
votant
27/02/2019
20:03
Sort que n`hia feia.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat