El turisme serà un dels eixos del programa municipal a les eleccions del 26-M del PP
  
El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest dimecres la llista electoral a les properes eleccions municipals del 26 de maig. En un acte al Pont del Diable, Martín ha explicat que “amb persones de totes les edats i de tots els barris de la ciutat, hem format un grup excepcional que està preparat per transformar Tarragona”. El candidat popular ha afegit que “donem continuïtat a la llista amb onze persones que ja estaven al 2015 i amb tres dels quatre consellers actuals en els primers llocs de la llista, alhora que apostem també per la renovació”.

José Luis Martín ha assenyalat que “sortim a les eleccions municipals amb l’objectiu d’aconseguir un gran resultat per tal de desenvolupar el nostre projecte de ciutat, ‘Tarragona és una joia’, que s’allunya d’actuacions faraòniques i aposta per projectes realistes que transformaran Tarragona en una ciutat passejable, de Ponent a Llevant i de Sant Salvador al mar". El candidat del PP ha anunciat que "seguirem apostant per la millora i la cura de l’espai públic com fins ara, alhora que executarem quatre actuacions que convertiran Tarragona en una ciutat agradable per als tarragonins i atractiva per als visitants”.

El turisme serà una dels eixos del projecte del Partit Popular. José Luis Martín ha afirmat que “destinarem més recursos a la gestió i a la promoció turística, que tindran la importància que mereixen”. Així mateix, el candidat del PP ha anunciat que “vincularem a la conselleria de Turisme una gestió professional del nostre Patrimoni Mundial de la Humanitat, per tal de poder generar recursos que reinvertirem en la conservació de la nostra gran joia, el patrimoni”.
Redacció TT - 02/05/2019 - 08:41h
Acabats i finiquitats
02/05/2019
15:19
Per on heu passat heu estat nefasts. Mentre ha estat l'Ale encara vau gaudir d'alguna credibilitat...ara toca fer maletes. Adèusiauuuuuuuuuuu Matín i cia!
ja ja ja
02/05/2019
12:12
Ni un regidor.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.