El PSC considera greu que l'Agència Catalana de Notícies no permeti assistir a un debat a Floria en substitució de Ballesteros
Finalment Begoña Floria ha participat en el debat
  
La formació socialista considera que ACN, un mitjà de comunicació de caràcter públic, incompleix els criteris de representativitat i neutralitat informativa i que hauria de garantir la pluralitat política de la ciutat. El PSC demana que l'agència reconsideri la decisió. Si bé l'alcalde havia confirmat l'assistència el 26 d'abril, ahir al matí, amb 30 hores d'antelació, va avisar que no podria anar i que seria substituït per una altra membre de la candidatura i persona amb suficient coneixement i experiència per poder defensar i explicar les propostes socialistes, com és l'actual portaveu del govern.

L'Agrupació Socialista de Tarragona considera greu que l'Àgencia Catalana de Notícies, de finançament públic, hagi vetat l'assistència de la representant del PSC de Tarragona, Begoña Floria, al debat preelectoral de les eleccions municipals de la ciutat, previst per avui a les 19.00 hores al Col•legi d'Advocats.

L'actual portaveu del Grup Municipal Socialista i també candidata, Begoña Floria, ha lamentat que «una agència pública refusi la presència del principal partit polític de la ciutat, impedint així representar, explicar i debatre el programa electoral del PSC amb la resta de formacions que concorren a les eleccions municipals del 26 de maig». Floria ha recordat que el cap de llista ha anunciat amb 30 hores d'antelació que no podia assistir per causes d'agenda sobrevingudes. En concret, l'alcalde va ser convidat des de la secció d'atletisme del Club Gimnàstic de Tarragona a un acte amb més de 100 atletes i les seves famílies a l'Anella Mediterrània. «Puc entendre que l'ACN consideri que el debat és important, però estem encara en període preelectoral i per l'alcalde és prioritari fer d'alcalde i atendre la invitació d'una entitat, en el benentès que es tracta d'un debat de propostes i aquestes les puc defensar perfectament jo mateixa, com a candidata i portaveu municipal», ha comentat Floria.

En aquest sentit, Floria ha lamentat la manca de flexibilitat de l'Agència Catalana de Notícies i ha recordat que «la llei electoral fixa que tots els membres d'una candidatura tenim els mateixos drets i deures, i representem per igual el partit que la representa», ha indicat Floria. La candidata socialista ha afegit: «Jo sóc igual de bona que el cap de llista per representar les propostes socialistes i em sembla greu l'amenaça de deixar la cadira buida durant el debat, tal com va passar ahir al debat preelectoral de Lleida, perquè això significa ganes de fer un escarni als i les socialistes, quelcom impropi d'una agència amb finançament públic».

Floria confia que l'Agència Catalana de Notícies, que té finançament públic, es replantegi el posicionament, i per tant «em permeti assistir al debat preelectoral» i mantingui els principis de proporcionalitat i neutralitat informativa en els debats i entrevistes. Finalment, ha conclòs que «és greu que una cadena amb finançament públic amenaci amb deixar una cadira buida, amb la intenció de fer escarni públic i contribuir a lesionar la imatge del partit recurrent. Per Floria, cal respectar la llibertat dels partits a ser representats com a millor considerin.

La protesta ha tingut efecte i Floria ha participat en el debat.
Redacció TT - 08/05/2019 - 15:37h
RE Timido o cobarde??
10/05/2019
12:47
DIOS SI...sobre todo viendo el resto de candidatos..maremeua!
Timido o cobarde???
10/05/2019
00:13
El 1 de octubre se amaga.
El dia del debate se escaquea ..y todos los años qie lleva de alcalde entrando por la puerta trasera como los ladrones ..y aun se postula para seguir..DIOS NO.

.
> feu cagar
09/05/2019
11:56
Tú si que fas cagar..Ja Ja Ja!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat