Dídac Nadal es compromet amb el microurbanisme i engegarà un Pla de Renovació i Millora de la ciutat
  
El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha anunciat aquest dijous una de les seves principals prioritats: “Engegarem un Pla de Renovació i Millora de la ciutat, elaborarem un estudi que detalli els dèficits de cada carrer i posaren en marxa el pla establint un calendari i garantint una dotació pressupostària anual”.

Nadal ha assenyalat que en l’estudi previ “analitzarem aspectes com ara la neteja, l’estat de les voreres i dels passos de vianants, l’accessibilitat, la il.luminació, el cablejat aeri, el mobiliari urbà, la tipologia de comerços i equipaments públics...”.

“Un cop realitzat l’estudi, establirem un calendari amb les actuacions a dur a terme a cada carrer aplicant criteris de qualitat de vida i de qualitat urbana”, ha explicat l’alcaldable, que ha assenyalat que “actuarem en profunditat en totes aquelles zones i carrers que requereixen una major intervenció”.

“L’objectiu és dignificar l’espai públic i fer un salt qualitatiu a l’entorn urbà”, ha destacat Nadal, que ha afirmat que comparteix “la preocupació de molts veïns i veïnes davant l’estat en què es troben nombrosos carrers de la ciutat”.

“Volem una Tarragona amb un espai públic digne. L’espai públic són els nostres carrers, places, parcs i zones verdes, és l’espai que tots i totes compartim, on ens relacionem i convivim”, ha conclòs el candidat de Junts per Tarragona.

Illa Corsini i el comerç de proximitat

Nadal també ha recordat que Junts per Tarragona elaborarà i executarà el projecte Illa Corsini, un projecte ideat pel partit que lidera i que es va aprovar per unanimitat al plenari municipal. “Cal convertir en zones per a vianants tots els carrers de l’entorn del Mercat Central, que els protagonistes del centre de la ciutat siguin els vianants”, ha destacat l’alcaldable, que ha assenyalat que “apostem fermament per un espai públic amable que acompanyi i afavoreixi al comerç de proximitat”
Redacció TT - 24/05/2019 - 11:00h
Juanjo
24/05/2019
13:54
Tarragona NO ilusiona
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat