Indignació en ERC per l'estimació parcial d'un recurs al TSJC contra la selecció al 2016 de Nèstor Cañete com a gerent de l'EMT
  
En el transcurs del Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona celebrat aquest dijous a la tarda, s'ha posat en coneixement dels consellers l'estimació parcial per part del TSJC d'un recurs interposat contra el procés de selecció del gerent de l'EMT celebrat el 2016 en convocatòria pública, que afectaria l'orde final dels resultats de l'avaluació i per tant la selecció de l'actual gerent.

A l'espera de com avanci el cas en l'àmbit judicial, el Grup municipal d'ERC-MES vol manifestar la seva indignació per un nou cas de dubte en les praxis de les empreses municipals gestionades pel PSC i expressa la voluntat d'exigir les responsabilitats que pertoquin a l'empresa encarregada pel Consell d'Administració del procés de selecció del gerent i a la pròpia presidenta de l'EMT Begoña Floria. Alhora, recorda que el representant d'ERC-MES al consell d'Administració de l'EMT, Jordi Fortuny, es va manifestar i va votar en contra del procediment emprat i del resultat obtingut perquè mancava claredat en les puntuacions i la persona seleccionada era manifestament afí al PSC.

El procés de selecció es podia resoldre per designació directa de l'equip de govern però es va optar per un procediment de convocatòria pública que hauria d'haver garantit la transparència i igualtat d'oportunitats dels candidats al càrrec. ERC-MES lamenta que, un cop més, l'ombra de l'opacitat i les males praxis esquitxa la gestió de Begoña Floria i el PSC al capdavant d'una empresa municipal i reitera el compromís d'ERC-MES d'assolir una gestió transparent i objectiva que no plantegi cap dubte sobre el procediment i que garanteixi els drets dels aspirants a les convocatòries públiques a Tarragona.
Redacció TT - 30/05/2019 - 22:40h
Adeu
01/06/2019
11:42
Adeu Alex..
Càrrecs a dit
31/05/2019
22:18
No fa tant que el Sr Ricomà i De Los Rios governaven amb Ballesteros i colocaven a dit als seus afins. Però sembla que d'això ja no ens recordem.
Alex
31/05/2019
07:00
Fora la màfia de Tarragona.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat