En Comú Podem, es considera clau per a la formació de govern a la ciutat
  
La formació municipalista ha volgut mostrar el seu posicionament en aquest sentit mitjançant el següent comunicat:

"Ara fa una setmana, els resultats de les darreres eleccions municipals ens han col.locat en una posició que, si no hi hagués acord entre ERC i PSC, podria ser clau per la formació de govern a la ciutat. Assumim aquesta posició des de la responsabilitat, sent conscients de que és una decisió molt rellevant per al futur de la nostra ciutat i per la nostra formació.

Precisament per la rellevància de la decisió hem decidit no entrar en el joc mediàtic, i no portar les negociacions a través dels mitjans de comunicació, sinó parlar directament amb el nostre equip i amb les persones representants de les diferents formacions polítiques.

La darrera setmana vam obrir un espai de reflexió interna. A finals de setmana vam constituir una comissió negociadora de caràcter temporal i executiu amb la que vehicularem reunions de caràcter formal amb els partits polítics que ens ho han sol•licitat durant aquesta setmana.

També vam acordar uns punts programàtics bàsics que seran la nostra plataforma de negociació. En tot cas, En Comú Podem Tarragona és una formació municipalista, per la qual cosa prendrem la decisió que considerem millor des de Tarragona i per la ciutat de Tarragona, a través de mecanismes participatius i radicalment democràtics, com és característic de la formació ECP".
Redacció TT - 04/06/2019 - 07:31h
Estelada
09/06/2019
00:26
Ya ha procurado Ballesteros y su 155 estos años meter en las asociaciones en las Federaciones de vecinos sus controladores chivatos para saber lo que se cuece
Encantador de serpientes!!
08/06/2019
15:32
Ballesteros no es malo. Es nefasto como alcalde y nada mas.pero si tarragona quiere un gobierno del caos pues nada demosles la oportunidad de acabar de hundir la ciudad.
RE Puertas giratorias
07/06/2019
16:33
Mejor que con el Ricoma (marededeusenyor)..seguro. Ballesteros es el menos malo de todos los candidatos y con mucha diferencia...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat