Dídac Nadal aposta pel canvi a l'alcaldia després d'acordar el compliment d'onze compromisos
  
L’Assemblea Local celebrada aquest dijous al vespre ha acordat per unanimitat que Junts per Tarragona aposti pel canvi a l’alcaldia de cara al ple de constitució del nou ajuntament que tindrà lloc aquest dissabte. En el transcurs de l’Assemblea, el cap de llista de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha explicat que la seva formació ha condicionat la investidura de Pau Ricomà (ERC) “al compliment d’onze compromisos”.

“Són actuacions que considerem absolutament necessàries per fer realitat el canvi que la ciutat necessita i, sobretot, per millorar el dia a dia de la ciutadania”, ha destacat Nadal, que considera que “el canvi ha de ser real i només de cares i de sigles”.

Precisament per això, el cap de llista de Junts per Tarragona no s’ha pronunciat sobre la qüestió de la investidura fins a tenir el compromís ferm de la realització d’aquestes actuacions. “Posar en marxa un pla de xoc de millora de l’espai públic i modernitzar el contracte de la neteja” és un dels compromisos que ha explicat Nadal, així com “la creació de la Policia de Barri i l’increment de la dotació destinada als pressupostos participatius”.

“La cohesió de la ciutat i la millora i conservació dels equipaments culturals i espais històrics són dos compromisos més que hem considerat prioritaris”, ha manifestat el cap de llista de Junts per Tarragona, que també ha explicat que una altra de les sol.licituds ha estat “convertir Tarragona en un referent en la lluita contra la violència masclista amb l’ampliació dels serveis especialitzats en aquesta matèria”.

“Uns altres dels compromisos acordats a petició de Junts per Tarragona ha estat el d’atorgar subvencions per rehabilitar i fer accessibles els habitatges”, ha afirmat Nadal, qui també ha sol•licitat “la dinamització i el suport al comerç de proximitat i l’execució del projecte Illa Corsini”.

“Hem reclamat l’increment de la inversió destinada a l’esport base i la redacció i execució del Pla de Millora, Adequació i Protecció de l’Anella Verda”, ha explicat el cap de llista de Junts per Tarragona.

“Finalment demanem que Tarragona estigui alienada amb el context nacional que viu Catalunya”, ha afirmat Nadal que, en aquest sentit s’ha mostrat “decepcionat” davant la decisió de l’alcaldable d’ERC de “no plantejar-se penjar la pancarta demanat la llibertat dels presos polítics”. “A l’Ajuntament de Barcelona, sense anar més lluny, sí que hi és”, ha recordat Nadal.


Els 11 compromisos que ha reclamat Junts per Tarragona


1. Pla de Xoc de millora de l’espai públic i modernització del contracte de neteja.

2. Creació de la Policia de barri.

3. Increment dels pressupostos participatius.

4. Cohesió de la ciutat, tant físicament com socialment.

5. Millora, conservació i ampliació dels equipaments culturals i espais històrics.

6. Convertir Tarragona en un referent amb la lluita contra la violència masclista amb l’ampliació dels serveis especialitzats.

7. Subvencions municipals per rehabilitar i fer accessibles els habitatges.

8. Dinamització i suport al comerç de proximitat; i redacció i execució del projecte Illa Corsini.

9. Increment de la inversió destinada a l’esport base.

10. Pla de Millora, Adequació i Protecció de l’Anella Verda.

11. Que Tarragona estigui alienada amb el context nacional que viu Catalunya
Redacció TT - 14/06/2019 - 08:58h
veu ciutadana
14/06/2019
21:58
es casi imposible a ser tan simple con ese "catecismo" vulgar .es una continuidad mas de lo mismo
Raquel
14/06/2019
17:05
Alienada?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat