La CUP insta Ricomà a redactar un protocol per unes festes majors inclusives
  
Des que la CUP és present a l’Ajuntament de Tarragona, cada vegada que se celebren festes majors o diades es reivindica que siguin realment unes festes populars i de tarannà democràtic. La formació sempre ha considerat que és injustificat que siguin els càrrecs electes, els patrocinadors i l’Església, i no les entitats qui optin a ocupar posicions de privilegi en ser convidades a espais com el balcó principal de l’Ajuntament per presenciar actes destacats de la Festa Major.

Amb l’entrada del nou govern, la CUP celebra que per primer cop s’hagi invitat a les colles castelleres a ser protagonistes del balcó, en motiu de la Diada Castellera de Sant Joan, Diada Nacional dels Països Catalans. Tanmateix, considera que aquest gest tot i que simbòlic i representar un avenç, és insuficient, motiu pel qual les conselleres de la CUP participaran de la diada a peu de la plaça.

En aquest sentit, tenint en compte la proximitat en el calendari de les dues festes majors tarragonines, la CUP insta el nou govern municipal a desenvolupar un protocol, que compti amb la participació de totes les forces polítiques i les protagonistes directes de les festes, per tal d’avançar cap a unes festes majors inclusives i democràtiques.

La CUP creu, que més enllà de la qüestió de quines són les persones o entitats convidades a participar als actes que se celebren a la plaça de la Font des del balcó de l’Ajuntament, caldria afrontar aspectes com ara l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda o la inclusió de persones amb dificultats sensorials, per tal que també puguin ser espectadores i protagonistes de la festa. Així com també que es tinguin en compte d’altres qüestions no menys importants, com ara la participació dels xiquets i xiquetes, l’habilitació de lavabos públics, el servei de transport públic...
Redacció TT - 25/06/2019 - 09:08h
Juanjo
25/06/2019
19:18
Aves gigantes en La Floresta:

http://criptozoologos.blogspot.com/2016/01/aves-gigantes-en-tarragona-por-daniel.html
RE Meyns privilegis
25/06/2019
17:29
I qui són els que apareixen a la foto? Jo veig alguns guapus privilegiats. Ah que com l'alcalde i altres son dels teus, es diferent...Ja Ja Ja !!
Menys privilegis
25/06/2019
15:32
Ja era hora q no pugin al balcó només els guapus privilegiats!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat