El PSC denuncia manca de coherència de Ricomà en la representació a les empreses municipals
  
La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha denunciat al ple la manca de coherència del Sr. Ricomà en relació a la distribució de les empreses municipals. Ha recordat les declaracions del líder d’ERC a la junta d’aparcaments del 19 de febrer de 2016, quan era portaveu del seu partit: “Pensem que la proporció de representants no reflecteix de cap manera ni el ple ni les preferències de vots dels ciutadans”.

Ramos ha expressat la seva incomprensió respecte la incoherència de Ricomà des de que exerceix de primer edil. “No entenem com fa 3 anys es mostrava en contra de la sobrerepresentació del govern a les empreses municipals i ara vostè deixa fora a dos partits de l’oposició a les mixtes”, ha exposat la portaveu socialista. I ha afegit el seu malestar en el repartiment a les empreses públiques, ja que creu que no és “representativa i no respecta el que va votar la ciutadania”.

Ramos ha remarcat que “un govern que des del ple d’investidura ha volgut fer gala de transparència i participació, no respecta la representativitat i la veu de l’oposició, tenint en compte que el PSC és la primera força política de la ciutat”.


Declaracions senceres de Pau Ricomà del 19 de febrer de 2016 a la Junta d’Aparcaments

“Estem en desacord completament en la nova composició de les empreses mixtes. Perquè pensem que la proporció de representants no reflecteix de cap manera ni el ple ni les preferències de vots dels ciutadans. Jo crec que en altres moments de l’ajuntament s’ha governat en coalició, però mai s’ha imposat aquesta relació de 10 consellers d’equip de govern per 5 de la oposició. Penso que és una composició que no ‘s’adhiu’ la realitat. Entenem que l’equip de govern vulgui tenir la majoria suficient per poder tirar endavant la gestió de les empreses amb certa comoditat, però no entenem de cap manera que la veu de tots els partit de l’oposició quedi relegada a un sol representant. Crec que és una mala manera de començar, crec que no ‘s’adhiu’ amb l’esperit de diàleg que tantes vegades que reitereu. Per tant, estem en desacord en aquest tema d’una manera molt clara”.
Redacció TT - 03/07/2019 - 16:00h
Nadal va tenir més dignitat
04/07/2019
23:43
No es pot passar de capità general a soldado raso.
Per dignitat Ballesteros s'ha de saber marxar...fas pena.
RE Requeté
04/07/2019
11:29
Digno de tu nombre...vaya nivel que tienes, no aprobaste el 3º de Primaria?
Requeté
03/07/2019
23:16
Te la dejaremos a ti guapa empresaria de las escobas y a la bergoñia.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat