C's proposa crear una figura específica que assisteixi a les AAVV en l'organització d'activitats
  
La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Sonia Orts, ha proposat "la creació d'una figura específica a l'Ajuntament que assisteixi burocràticament a les associacions de veïns en l'organització d'activitats per als seus barris", després de la dimissió del president de l'associació de veïns del barri més gran de Tarragona, Sant Pere i Sant Pau "per la falta d'ajuda i suport del consistori". "És necessari centralitzar-ho tot en una única figura, ja que actualment és un periple burocràtic interminable entre els diferents departaments", ha explicat.

Sonia Orts ha denunciat que el govern municipal de Pau Ricomà (ERC) i de Carla Aguilar (ECP) "posi obstacles a les associacions de veïns per organitzar qualsevol activitat al seu barri". "Els departaments de l'ajuntament sol•liciten documents, horaris i assegurances de responsabilitat civil diferents i contradictoris", i això provoca "una situació de poca claredat i efectivitat a l'hora de dur a terme les activitats que es vulguin realitzar", ha apuntat la portaveu adjunta de Cs.

Finalment, Orts ha recordat que "no s'han revertit les retallades realitzades en la crisi d'un 60% en les subvencions a les associacions de veïns", per la qual cosa "s'està ofegant a aquestes entitats amb els escassos recursos aportats". Per això, ha sol•licitat "un major suport logístic i econòmic per part de l'ajuntament per a la realització d'activitats i que es compleixi amb els compromisos adoptats amb els barris de la ciutat a través de les seves associacions de veïns".
Redacció TT - 04/07/2019 - 16:15h
l'esperiència
08/07/2019
14:07
A les AA.VV. no se'ls hi fa mai cas. Tot és dir-los sí, sí, sí... i després tal dia farà un any.
Mal asesorada.
05/07/2019
22:54
Pero que sabes de asociaciones,? Algunas de Las asociaciones han sido niños de enchufismo. Y no tienes que ir muy lejos alguna su presidente colocado en los juegos del mediterráneos durante 5 años cobrando un suéldazo. Otras colocados en oficinas, otras subvencionadas directamente. Y ahora vienes a descubrir el oro y el moro.? Los de Ciudadanos o os enteráis.
partit no definit
05/07/2019
14:34
C's va fent tombs i més tombs a veure on es pot agafar.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat