ECP iniciarà negociacions amb la CUP per a la seva possible entrada al govern tarragoní
  
Així ho va aprovar en una assemblea de la coalició En Comú Podem Tarragona, que va tenir lloc aquest dijous. En aquesta assemblea es va valorar els primers dies de govern municipal, i es va compartir amb la militància l'organització del grup municipal i els nomenaments en les empreses municipals.

Així mateix, es va sotmetre a l'aprovació de l'assemblea l'obertura de negociacions amb la CUP per a la seva possible entrada al govern municipal. Els regidors van explicar la reunió mantinguda i el document de 56 punts lliurat per la CUP

La proposta aprovada per 27 vots a favor i 7 vots en contra i una abstenció va estar la d'obrir negociacions amb la CUP prenent com a base l'acord de govern que ja van signar amb ERC.

“En el debat ha primat el respecte i la expressió plural dels diferents posicionaments. La gran càrrega de feina actual de les regidores i regidors ha estat un dels arguments per defensar la possibilitat d'un nou soci de govern. Tanmateix, el manteniment d'unes polítiques realment municipalistes i sense un gran component simbòlic en torn al procés independentista ha estat un argument per mantenir un acord a govern a dos que està sent molt satisfactori en aquest aspecte.

D'altra banda, s'han aprovat les normes internes de funcionament i s'ha aprovat la composició de la Comissió de Coordinació. Entre aquestes, algunes tenen assignades responsabilitats concretes com Patrícia Olivé que serà la coordinadora, el Carlos Jerez, secretari d'organització.

Així mateix s'han creat diversos grups de treball per tal de poder desenvolupar els eixos programàtics de la formació tant en la vessant de la política institucional, des del govern municipal, com per enfortir les relacions amb el teixit associatiu, estant a peu del carrer per respondre a les necessitats de la ciutadania”.
Redacció TT - 13/07/2019 - 09:52h
som-hi!
19/07/2019
00:49
Si i tant la CUP al Govern ja i aquest teatre no arriba a final d'any
apa doncs
17/07/2019
14:32
Bon CUP de falç.
Crispetes
15/07/2019
13:17
Compraré un munt de crispetes, aquest ajuntament serà una "pel·lícula" ..que bé ho passarem. Ha ha ha !!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat