Nadal proposa convertir el solar en desús de la Rambla Vella en un aparcament de motos i bicicletes
  
El portaveu del Grup Municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, proposa convertir el solar en desús de la Rambla Vella amb un aparcament per a motos i bicicletes; i habilitar un punt verd de recollida selectiva. “Mentre no s’hi comenci a construir, aquest solar pot ser una solució immediata al problema d’aparcament d’aquests vehicles i a les molèsties que ocasionen els actuals contenidors ubicats actualment al tram de la Rambla Vella entre els carrers Comte de Rius i Sant Francesc”, ha explicat Nadal.

Junts per Tarragona va registrar aquest dimarts una sol.licitud a alcaldia per fer realitat aquesta proposta. El solar, que és de titularitat municipal, s’ubica a la cantonada entre la Rambla Vella i el carrer Rera Sant Domènec i fa molts anys que està buit i no té cap utilitat. De fet, fa gairebé deu anys es va proposar que s’hi construís el Museu de la Setmana Santa i actualment la intenció és que en un futur s’hi instal•lin dependències municipals.

D’altra banda, el portaveu de Junts per Tarragona ha destacat que “el fet de canviar d’ubicació els contenidors de superfície que actualment s’ubiquen al tram de la Rambla Vella entre els carrers Sant Francesc i Comte de Rius també possibilitarà la creació de més places d’aparcament per a motos i bicicletes”.

Nadal ha recordat que el passat novembre es va aprovar per unanimitat la moció presentada pel seu grup municipal on es va acordar ampliar el nombre d’aparcaments per a motos al centre de la ciutat. “Hem de continuar apostant pel foment del transport públic i, pel que fa al privat, cal incentivar l’ús d’aquells vehicles que contaminen menys, ocupen menys espai públic i proporcionen una circulació més fluida”, ha destacat el portaveu de Junts per Tarragona.
Redacció TT - 31/07/2019 - 14:29h
A "Ja t'ho faràs"
08/08/2019
12:38
És el que té que avui dia el que no té ni ofici ni benefici se'n va a viure del cuento a la política. La preparació és secundària, l'important és que sàpiga a qui riure-li les gràcies. Després passen coses tan poc lògiques com aquesta que comentes, que ni tan sols crec que se n'hagin adonat.
també
07/08/2019
18:03
I alguna caseta de fira?
no anem bé i no importa
05/08/2019
09:29
Diumenge, per allà a 2/4 de 3, circulant per la Rambla Vella, direcció BCN, davant de la zona on paren les ambulàncies, em va sortir una ambulància Egara tota decidida sense mirar, sense intermitents i sense llums d'avís d'emergència. Sort que sempre vaig mirant a veure qui me la fot fotre i vaig tenir temps de frenar i no xocar.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat