Sandra Ramos preocupada per 'la improvització i la provisionalitat' del govern Ricomà
  
La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha expressat la seva “preocupació” per “la improvització i la provisionalitat” de l’actual govern municipal d’ERC i els Comuns. Ramos es pregunta per què els tres consellers que continuen de l’anterior legislatura (Ricomà, Puig i Fortuny), després de quatre anys, “encara no saben com organitzar un cartipàs”. El nou equip de govern ja ha canviat dos cops de cartipàs: el primer “perquè es van oblidar d’àrees tant importants com Espai Públic, Atenció Ciutadana o relacions amb les Associacions de Veïns”; i el segon, segons el conseller Fortuny, “per donar ales als consellers més inexperts”.

La portaveu socialista explica que no entén “l’actitud paternalista del senyor Jordi Fortuny” i demana “responsabilitat política” alhora de fer una llista electoral. “No pot ser que quan construeixen una candidatura alternativa, no posin persones amb capacitats per les diverses conselleries. Nosaltres sí vam fer una llista per poder governar i seguir gestionant la nostra ciutat”, al.lega Ramos.

Les i els socialistes tarragonins denuncien que la CUP està marcant l’actualitat política i la línia d’acció del govern Ricomà; “això demostra la inestabilitat que està donant aquest govern i la improvització que tenen”. Com també, afirmen que “Junts per Catalunya ha entrat de facto al govern municipal, en el moment que el seu portaveu, Dídac Nadal, és president d’una empresa municipal com és Espimsa”.

“Aquesta confusió de papers, potser volguda, negociant amb la CUP, per una banda i formalitzant la col.laboració amb Junts per Tarragona per una altra, fa que la sensació d’inseguretat sigui massa alta. Tarragona mereix un govern que governi” conclueix Sandra Ramos.
Redacció TT - 02/08/2019 - 09:26h
No os flipeis
03/08/2019
08:11
Haber vamos a ver quien gobierna la ciudad tiene que saber dirigir, solo tenéis razón en una cosa y es que en 4 años algunos no saben ni cómo van a gobernar ni las necesidades de la población. En lo demás quién sois vosotros para decir quién tiene que llevar un ares o otra.? Lo hubierais echo mejor cuando gobernasteis ahora no tendríais que estar así. la culpa es muy negra y no la quiere nadie.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.