La CUP rebutja la instal.lació d'una macro sala de bingo i apostes esportives davant d'ICOMAR
  
El passat dia 31 de juliol es va publicar al BOPT la sol•licitud de llicència d’activitat per part de l’empresa “Explotaciones Via Layetana, S.A.” per tal d’instal.lar al carrer A del Polígon Industrial Francolí, just davant d’ICOMAR, una macro sala de bingo, màquines i apostes esportives que comptaria amb un aforament per a més de 500 persones i un aparcament amb una superfície de més de 2.000 m2. Just en el moment de la seva publicació, s’obre un període d’al•legacions de 20 dies el qual vol aprofitar la CUP per explorar si existeix alguna possibilitat d’aturar el que defineixen com “un projecte que atempta contra la salut pública”. A més a més, el lloc triat per ubicar aquesta macro sala, estaria just enfront de les instal•lacions esportives d’ICOMAR freqüentades per menors.

Els anticapitalistes denuncien que aquest tipus d’instal•lacions potencien la ludopatia, la qual pot derivar en problemes més greus que tinguin un impacte negatiu dins de la població més propera a aquesta macro sala d’apostes, com és, en aquest cas, els barris de Ponent.

Des del grup municipal de la CUP s’ha traslladat una consulta al conseller de Territori, Xavi Puig, per tal d’esbrinar si existeix algun tipus de possibilitat d’aturar aquest projecte o si per contra es troba en un estadi avançat dins del procediment que impossibilitaria evitar la construcció d’aquesta sala. “Restem a l’espera d’una resposta, però entenem que aquest tipus de projectes no haurien de ser-hi a l’agenda d’un govern d’esquerres que vulgui vetllar pel benestar de la població de Tarragona”, explica Eva Miguel, consellera de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona.

Si be la competència sobre la llicència de sales d’apostes i atzar recau en la Generalitat, el projecte que apareix publicat al BOPT relata com existeix un informe municipal favorable amb data del 24 d’abril del 2018 sobre la viabilitat de la instal•lació amb els usos urbanístics de la zona. “Estaríem, per tant, un cop més davant d’una herència enverinada del govern de Ballesteros en el que els macroprojectes en benefici d’uns pocs han estat una prioritat constant” manifesta Laia Estrada, portaveu del Grup Municipal de la CUP.
Redacció TT - 02/08/2019 - 09:32h
Pues la pondrán en Vilaseca
03/08/2019
08:07
Anda que tendrán problemas la pondrán en Vila-seca o en la canonja, limitando con Tarragona como las químicas y los beneficios se los llevarán otros y los problemas, contaminación y demás que pueda traer este tipo de empresas también los tendremos Tarragona.
hi ha vius perquè hi ha tontos
02/08/2019
14:17
Ja se sap que sempre guanyen els amos del negoci d'apostes. És ser idiota pretendre guanyar diners en un sistema pensat i dissenyat en què els premis són molt més inferiors al que ingressen els jugadors en les apostes.
VECINO
02/08/2019
13:27
Esperemos que no se instale y menos en una zona industrial, si que crea puestos de trabajo pero también grandes dolores de cabeza y modificación del consumo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.