Rubén Viñuales reclama 'mesures valentes per frenar la degradació del patrimoni'
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha proposat “la creació d’una brigada especialitzada en la conservació del patrimoni”. “Es tracta d’una mesura que s’hauria d’estudiar i que compta amb el suport d’entitats especialitzades”, ha explicat. Viñuales ha apostat també per altres iniciatives com “un taller escola per restaurar els monuments o potenciar la col•laboració públic-privada per complementar les subvencions de les administracions, que malauradament arriben amb comptagotes”.

El portaveu taronja ha reclamat als dos socis de govern, ERC i En Comú Podem, “mesures valentes per frenar la degradació del patrimoni”. “Una ciutat Patrimoni de la Humanitat no pot permetre’s que es repeteixin episodis com l’últim despreniment de la muralla”, ha remarcat. Per això, Viñuales ha reclamat al govern municipal que “doti el Pla director de la Muralla, aprovat fa més de 3 anys conjuntament amb la Generalitat, de les partides pressupostàries necessàries per impulsar-lo” i que “li reclami al govern català que faci el mateix”.

Finalment, el Grup Municipal de Cs ha registrat una petició a Alcaldia perquè “el consistori faciliti totes les dades disponibles i l’informe definitiu sobre la inspecció al patrimoni tarragoní que la comissió d’experts enviada per la UNESCO va fer al mes de maig”. “Conèixer l’estat real del nostre patrimoni és el primer pas per poder impulsar les mesures necessàries per garantir la seva millora”, ha conclòs Viñuales.
Redacció TT - 13/08/2019 - 23:36h
Ahora que pide Viñuales?
22/08/2019
05:26
Lo primero que tiene que hacer es mirar porque esta pasando esto. Segundo dimitir por que el es tan culpable como los que creimos en Ciudadanos pensando en ellos para que gobernaran Tarragona y tendria que dimitir por desilusionar a miles de Tarraconenses que confiamos nuestro voto a ellos y que ahora habremos perdido 8 años por culpa de la prepotencia y malas decisiones de Viñuales.
hi ha feina
14/08/2019
15:12
Primer s'haurien de restaurar els que degraden les pedres amb pintades.
Juanjo
14/08/2019
14:38
Las murallas también tienen su misterio:

https://www.richardcassaro.com/atlantis-ruins-europe-megalithic-master-masonry-cyclopean-colony-tarraco-spain/
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.