Josep Maria Bonet, cessat com a gerent de l'emissora municipal 'Tarragona Ràdio'
  
El consell d'administració de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona ha decidit cessar el gerent, Josep Maria Bonet, que ocupava el càrrec des de 2007. L’empresa pública iniciarà ara un procés de contractació transparent per escollir un nou director-gerent.

El fins ara gerent de l’EMMCT, Josep Maria Bonet, era militant del partit dels socialistes des de l’any 1990, i ha estat també cap de gabinet de l’alcalde Ballesteros, des de novembre de 2015, en que va substituir a Gustavo Cuadrado que va presentar la seva dimissió al càrrec.

"Una nova etapa"

La presidenta de l’EMMCT, Paula Varas, ha explicat que “volem iniciar una nova etapa. L’objectiu és implantar un nou model estratègic on els eixos principals siguin la millora de la qualitat dels serveis públics, la transparència i un ús més racional i rigorós de la despesa. La gestió efectuada a l’entitat difereix del nou model a implantar i, per tant, considerem necessari un canvi de rumb en la direcció de l’empresa de mitjans”.

El procediment per escollir nou director-gerent serà amb publicitat i lliure concurrència on s’haurà de presentar un projecte per assumir la direcció i gerència de l’empresa de mitjans. “Un projecte que dibuixi uns objectius i uns indicadors d’avaluació”, afegeix Varas.
Redacció TT - 15/08/2019 - 09:49h
Antes lo tenian que haber cesado
22/08/2019
05:57
Este señor fue quien hizo perder a Ballesteros la Alcaldia. Ahora esperemos que se de cuenta Ballesteros y los Socialistas que se equivocaron al poner a Bonet como asesor de la Alcaldia. Mirar donde os llevo
nada nuevo, señor ricomá
17/08/2019
21:39
NEPOTISMO
Predilección que algunos funcionarios o personas que ocupan cargos públicos establecen en relación con su familia, allegados y amigos al momento de realizar contrataciones o concesiones, preferencia que no está ligada exclusivamente a las habilidades de esa persona para ocupar un cargo para ser contratada en un trabajo particular, sino que se da como resultado de una relación de tipo familiar o amistad.
Los altos cargos puestos a dedo son lo habitual en ayuntamientos de todos los colores Y no sólo en los ayuntamientos. Cambia el jefe y echa a la calle a los que no son de su cuerda con el pretexto de que no dan el perfil.

El carnet del partido , el principal requisito!
Ballesta
16/08/2019
12:29
¿Periodista?
¿Militant del PSC?
¿Gerent de l'Empresa Municical de Mitjans de Comunicació de Tarragona durant DOOOOOOOOOOOOZE anys?
¿Cap de gabinet de l'alcalde?
¿Tot això al mateix temps?

No entenc res o, potser, sí.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.