El PSC lamenta la 'criminalització' del govern Ricomà al sector de l'hostaleria
  
La consellera del Grup Municipal Socialista, Begoña Floria, lamenta profundament la criminalització del govern Ricomà envers el sector de l’hostaleria. “Aquestes accions generen enfrontament amb la ciutadania cap a un sector molt important econòmicament per la ciutat de Tarragona” ha explicat Floria. La consellera socialista es mostra “preocupada” ja que l’alcalde de la ciutat ho ha dut a terme “sense asseure’s i sense mirar l’ordenança ni la normativa que regula les terrasses” i ha lamentat que l’actual equip de govern “només governa a base de titulars i el que s’ha de fer és continuar amb les campanyes de conscienciació”.

Floria fa un crida a l’alcalde perquè s’assegui amb el sector de la restauració i apel•la a “la responsabilitat”. També, indica que el 98% de la ciutadania paga els impostos voluntàriament a temps. El PSC creu no es pot criminalitzar un sector tant important, ja que una bona part del PIB de la ciutat pertany als hostalers. La ex consellera de Mobilitat ha recordat que la Guàrdia Urbana, durant aquests anys, ha dut a terme campanyes de conscienciació per a que el sector de la restauració respectés la normativa de terrasses i demanem a l’actual equip de govern que les continuï aplicant.

Floria: “Tenen un govern dèbil, amb la senyora Estrada dirigint-lo a l’ombra”

Floria ha afirmat que durant tot aquest estiu hi hagut un descontrol en molts sentits i, segons la consellera ho entén, ja que “Tenen un govern dèbil, amb la senyora Estrada dirigint-lo a l’ombra”. “No pot dir que estem aprenent, quan ell i els seus homes forts (els consellers Fortuny i Puig) porten 4 anys a l’oposició”, ha sentenciat Floria, afegint que la ciutat necessita que governin i “si no té un equip per governar que almenys no generi conflictes, ni aixequi focs. És una absoluta irresponsabilitat”.
Redacció TT - 22/08/2019 - 07:56h
Apeu
29/08/2019
12:58
La invasió de terrasses en l'espai públic és abusiva.
Bergonya
24/08/2019
15:47
Ja no tot és que paguin, és que tenim dret a anar pel carrer i poder caminar amb calma sense haver de fer una gincama per saltar cadires plenes de nens bevent!!
Observador
23/08/2019
09:27
Perdó! el Iot és el q hauria d tancar.... no el tòfol q va complir amb la llei!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat