El PP demana una Junta de Portaveus per evitar que 'places tècniques esdevinguin càrrecs de confiança a dit'
  
Davant del cessament de l’actual directora de l’Institut Municipal d’Ensenyament de Tarragona (IMET) i de la proposta de modificació de dos llocs de treball de cap de gestió de l’IMET i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, el portaveu del Partit Popular, José Luis Martín, manifesta: “Que l’alcalde Ricomà decideixi que posicions tan importants com la de Cap de Cultura i la Direcció tècnica d’Educació de Tarragona ara no requereixin una titulació universitària és insultat pels treballadors de l’Ajuntament i per tantíssims ciutadans titulats en àrees de gestió cultural i educativa. Una modificació tan arbitrària només ha de fer pensar en la creació d’una plaça a la mida d’algú. Denunciarem qualsevol tracte de favor, que no es gestioni des de la igualtat d’oportunitats per a tota la ciutadania i que no es garanteixi que les places de direcció tècniques estiguin ocupades per les persones més preparades”.

Per aquest motiu, aquest dimarts el Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona ha demanat via alcaldia que es convoqui, amb caràcter urgent, una Junta de Portaveus: “Exigirem transparència per evitar que determinades places tècniques esdevinguin càrrecs de confiança a dit al servei d’ ERC sota la disfressa de llocs de treball de l’Ajuntament de Tarragona”, ha afirmat el conseller Martín.

El conseller Martín s’ha referit també a una entrevista a l’alcalde Ricomà publicada recentment a un mitjà de comunicació, en la que es ressaltava com a titular aquesta declaració del batlle tarragoní: “Hem d’acabar amb el clientelisme a Tarragona”: “És una mostra de cinisme cap a la ciutadania pronunciar una declaració tan oposada a la maniobra política que hi ha darrera d’aquesta modificació de llocs de treball a departaments cabdals com els de Cultura i Ensenyament. Però, lamentablement, ja sabem que els partits independentistes no poden evitar instrumentalitzar l’Educació i la Cultura per posar-les al servei de la seva causa”, ha conclòs el portaveu popular.
Redacció TT - 28/08/2019 - 08:01h
preferències
30/08/2019
11:47
Primer s'ha de col·locar la família.
Més incongruències i hipocresia
30/08/2019
09:02
Aquests del PP que callin, que ells van fer el mateix amb el PSC i la plaça de Cap de Coordinació dels Serveis Tècnics li van donar a dit a un C1 i aquí a tothom li va semblar bé!
Va, home! Que canseu molt! Hipocresia pura...
llacets i prou
28/08/2019
13:47
Això sí que és d'ignorants...i de nepotistes.
"Ricomà suprime la exigencia de ser titulado universitario paraliderar el área de cultura".
https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Ricom-suprime-la-exigencia-de-ser-titulado-universitario-para-liderar-el-area-de-Cultura--20190827-0087.html
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat