La CUP emplaça ERC i ECP a retirar la modificació que s'ha fet per contractar el cap de Gestió Tècnica de l'Àrea de Cultura
  
Fotografia d'arxiu
Dilluns 26 d’agost va tenir lloc una comissió informativa extraordinària i urgent de serveis generals a l’ajuntament de Tarragona. Un dels punts consistia en una proposta de diferents modificacions en la plantilla de personal i en la relació de llocs de treball. Entre aquestes modificacions s’incloïen aquelles que són imprescindibles per tal que les treballadores de les llars d’infants municipals que van ser internalitzades puguin passar a ser considerades com a empleades públiques i així millorar les seves condicions de treball i, alhora, el servei prestat.

D’altra banda, però, també es va proposar la “modificació del lloc de treball de cap de gestió tècnica de l’àrea de cultura, de manera que passi a ser coordinador/a de l’àrea de cultura, amb el nivell 22 de complement de destinació i mantenint el mateix complement específic”, considerant que “el nivell del lloc de treball, pot ser exercit per personal laboral o funcionari A1, A2 o C1”.

Per a la CUP aquesta proposta és un despropòsit perquè és evident que implica l’adequació del lloc de treball a les característiques de la persona que ja ha estat triada per estar al capdavant de l’àrea de cultura, en comptes d’adequar els candidats o candidates a les característiques d’aquest lloc de treball. Això comporta saltar-se els preceptes bàsics d’igualtat, mèrit, capacitat i lliure concurrència que han de regir l’accés als llocs de treball a l’administració pública, i representa un greuge vers la resta de treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

Davant d’aquesta proposta la CUP vam mostrar el nostre rebuig i vam proposar a la comissió informativa, que és l’encarregada de tractar els assumptes que posteriorment aniran a plenari, una esmena consistent eliminar del dictamen el punt referent al cap de cultura perquè es tractés de forma separada, per poder assolir un consens, donat que per part nostra aplaudíem les modificacions relacionades amb les treballadores de les llars d’infants, i podíem assumir la resta de propostes, però en cap cas acceptàvem la modificació relacionada amb el cap de cultura, que per a nosaltres representa crear un càrrec a mida, i forma part de les pràctiques que hem rebutjat i criticat.

Un cop la nostra esmena va ser acceptada es va procedir a votar la modificació del lloc de treball de cap de Gestió tècnica de l’Àrea de Cultura per separat, essent la CUP, l’única formació que hi va votar en contra. Sobta, per tant, totes les crítiques de la resta de partits de l’oposició, que malgrat van tenir l’oportunitat d’impedir que aquesta proposta prosperés, van preferir abstenir-se i permetre que arribi a plenari.

Davant de tot plegat, la CUP emplacem a ERC-ECP que retirin aquest punt de l’ordre del dia del proper ple, doncs és evident que amb els nostres vots en contra la proposta no prosperarà, i brindaran a l’oposició una oportunitat de luxe per a tornar a fer gala de la seva hipocresia, criticant allò que feien quan governaven.
Redacció TT - 28/08/2019 - 16:13h
Jaja
31/08/2019
14:17
Que cinismo ,se rasgan las vestiduras y eso ya lo han hecho ellos..y sus assesores son todos titulados?porque el sueldo no es el de un peón. Buff .pueblo cuando despiertes no hablaras .GRITARAS!!!
Incongruències de la vida
30/08/2019
08:59
Estic totalment d'acord amb la CUP però no entenc el rebombori amb aquesta plaça de Cultura quan amb el Coordinador dels Serveis Tècnics d'Urbanisme es va fer el mateix (govern PSC-PP). Que passa? Que l'Urbanisme a Tarragona no es mereix una persona formada en la matèria i amb un títol que equival, si més no, a un esforç i uns anys invertits en saber, com a mínim, del que parles? No, està clar...així ens va!
Mariano Pescador
28/08/2019
21:22
Completamente de acuerdo con la posición de la CUP. Si el actual gobierno municipal ERC-En Comú Podem , quiere realizar cambios democráticos y creíbles en el funcionamiento del Ajuntament , debe de retirar esta propuesta .
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat