El PP indignat per l'eliminació del memorial 'Marbel Negueruela' de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona
  
El Patronat Municipal d’Esports ha obert el període d’inscripcions a la 28ª Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona. Per primer cop després de dues edicions consecutives en les que al nom de la prova se li va afegir el nom “Memorial Marbel Negueruela”, com a homenatge a la consellera d’esports traspassada en l’exercici de les seves funcions, l’equip de govern d’ERC i ECP ha decidit retirar aquest homenatge que es va acordar a l’octubre de 2017 per tots els grups municipals. Davant d’aquesta notícia, el portaveu del grup municipal de Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha manifestat:

“Estem molt sorpresos i dolguts davant d’aquesta notícia. Resulta absolutament vergonyós que la primera acció de l’alcalde Ricomà en matèria d’Esports hagi estat eliminar l’homenatge i el reconeixement a la tasca de la nostra estimada companya Marbel Negueruela, reconeguda tant pel teixit esportiu de la ciutat de Tarragona com pels treballadors del Patronat Municipal d’Esports i per altres organismes esportius catalans i de la resta d’Espanya. Esperem una rectificació immediata d’aquesta decisió”.

La consellera Elisa Vedrina, en aquells moments Presidenta del Patronat Municipal d’Esports ha expressat: “Amb l’eliminació del Memorial Marbel Negueruela del nom de la nostra Mitja Marató es suprimeix també un reconeixement que va néixer amb vocació de perennitat a proposta de la Presidència del PMET amb el suport de la resta de grups municipals. És lamentable que l’actual equip de govern elimini una manifestació de visibilitat d’una dona a l’àmbit esportiu i polític”
Redacció TT - 05/09/2019 - 09:40h
tampoc cal fer drames
05/09/2019
23:22
I que em dieu del memorial Cinto?
Pels fets queden retratats
05/09/2019
23:14
Vergonya.
Poca feina
05/09/2019
11:06
Quina manca de respecte.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat