Sandra Ramos afirma que 'a aquest govern li falta prudència i li sobra sectarisme'
  
La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, s’ha mostrat preocupada per les últimes accions realitzades, per part de l’equip Ricomà, alertant que “a aquest govern li falta prudència i li sobra sectarisme”. Les i els socialistes tarragonins no comprenen aquests fets succeïts entorn als canvis de personal que s’han produït durant els últims dies: “no entenem la urgència del nou cap de cultura, si l’actual gerent de l’àrea no acaba fins el 31 de desembre”, afirma Ramos.

La portaveu socialista afirma que és “normal” que es vulguin realitzar canvis de personal a l’actual acord entre ERC i Comuns, però no s’explica “la rapidesa per fer-los fora, si no hi ha una persona que els substitueixi”. I critica que Ricomà “està deixant escapçades àrees tant importants com són Educació, Mitjans de Comunicació i Cultura”.

El PSC ha demanat una reunió extraordinària al consell rector del Patronat d’Esports

El conseller Berni Álvarez ha demanat aquest matí al consell rector del Patronat d’Esports una reunió extraordinària per tractar l'eliminació del memorial de Marbel Negueruela de la Mitjà Marató de Tarragona. Les i els socialistes critiquen la supressió del record a l’antiga consellera traspassada per les formes en que s’ha produït, “sabent que hi havia convocat un consell rector del Patronat d’Esports i es podria haver incorporat a l’ordre del dia” afirma Ramos.
Redacció TT - 05/09/2019 - 14:17h
DONDE ESTABAS TU....
08/09/2019
08:59
Cuando los tuyos llegaron y comenzaron a echar a todo el que sabian que no les harian la ola.a colocar a todos sus afines lo mas cerca de su cogote.cuando recogieron al gerente naufrago del inipro doblandole la jornada de media a completa y sin funciones utiles a realizar hasta un año despues que lo pusieron a hacer recetas en la guardia urbana y poco mas .y de titulos mejor calladitos que ya ni nos acordamos..sandra o te pones al dia o mejor calladita.
> Electron
07/09/2019
14:19
Jo crec que van ser el teus...
Electron
06/09/2019
16:23
No nomes tecnics Mira la plantilla de la policía portuaria...la meitat els van endollar els sociates
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat