Junts per Tarragona sol.licita la instal.lació de lavabos públics fixes i temporals a la ciutat
  
El portaveu del Grup Municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha sol.licitat aquest dilluns a l’equip de govern la instal•lació de lavabos públics a la ciutat. “Es tracta d’un servei bàsic que és imprescindible tant durant festes i esdeveniments com durant tot l’any”, ha manifestat Nadal, que reclama que, amb un estudi previ, “s’instal.lin lavabos públics fixes aprofitant locals en desús i que s’incrementin el nombre de serveis portàtils durant les festes i esdeveniments que concentren un gran volum de població al carrer”.

“Un dels principals actes incívics que pateix la ciutat són els orins als carrers i a les façanes, una situació que s’agreuja durant les festes, quan el nombre de serveis higiènics és insuficient”, ha manifestat Nadal, que també ha assenyalat “la necessitat d’instal.lar lavabos públics fixes durant tot l’any, tant per a la ciutadania com pels visitants”. “Es tracta d’un servei públic habitual existent a nombroses ciutats”, ha recordat.

El Grup Municipal de Junts per Tarragona ha registrat aquest dilluns una solicitud a l’àrea d’alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona sol.licitant la instal.lació de lavabos públics fixes i l’increment del nombre de serveis higiènics provisionals durant les festes i/o esdeveniments al carrer. En la mateixa sol.licitud, Junts per Tarragona també ha destacat la necessitat que s’asseguri el manteniment i la neteja d’aquests serveis públics, així com tenir en compte les necessitats de persones amb mobilitat reduïda, gent gran i nadons.
Redacció TT - 10/09/2019 - 09:50h
fgh
20/09/2019
20:44
LOS DOCE AÑOS DE BALLESTEROS SON UN DIAPERATE DE NO HACER NADA Y ADEMAS SE ESPERA QUE DE CUENTAS DE LOS FONDOS PUBLICOS QUE APORTO AL JAIME I Y COMO CASTIGO LE PROPONEN PARA EL CONGRESO , ES INCREIBLE QUE PERSONAS IMPUTADAS Y EN CIERNES DE OTRAS CAUSAS SE LES FACILITE UNA ESCAPATORIA LEGAL , PARA SOLICITAR LE SUPLICATORIO Y DILATAR LAS CAUSAS PENALES, ¿ALGUIEN RECUERDA AL ANTERIOR ?
privilegis de gos
15/09/2019
18:34
Jo sóc un gos i puc pixar al carrer, allà on vulgui i quan vulgui.
i cagar també
13/09/2019
17:56
És difícil aconseguir excusats en bones condicions d'ús.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat