S'aprova, per unanimitat, que la ciutat de Tarragona s'adhereixi a la Xarxa de Viles Florides
  
El plenari d’aquest dilluns, l’últim del mes de setembre, ha estat intens, on les mocions presentades pels diferents grups municipals han estat, majoritariament, protagonistes de l'ordre del dia.

En el transcurs del mateix s’ha aprovat definitivament, després de resoldre les al.legacions, el PPU-62- sector Culubret, promogut per la mercantil Terbuluc, S.L, amb el vot en contra de la CUP.

El ple també ha autoritzat el traspàs de la titularitat de la concessió de l’aparcament de la Pedrera a favor d’Empark Aparcamientos y Servicios, SA. Que ha comptat amb els vots a favor d’ERC, ECP, i PSC; les abstencions del PP, JuntsXTgn, i C’s; i el vot contrari de la CUP.

Tot seguit, i abans de donar inici al debat de les mocions, s’ha aprovat nomenar representats de l’Ajuntament en diversos organismes i institucions municipals.

En el capítol de les mocions, a més de la moció més polèmica, la de la retirada de la pancarta de la façana del consistori tarragoní, destaquem:

- La moció del Grup Municipal del PP per tal que la Mitja Marató+ 10K ciutat de Tarragona conservi la qualitat de “memorial Marbel Negueruela”, ha estat desestimada per 13 vots a favor i 14 en contra.

En aquest sentit, Pinedo (ECP) ha manifestat que el de més consens és “Mitja Marató Ciutat de Tarragona”. Per la seva part Nadal ha instat a evitar noms de polítics a esdeveniments sportius de la ciutat. Viñuales ha apel•lat a les formes i ha manifestat que les mateixes els han provocat un profund rebuig. I finalment, Ricomà ha qualificat de “poc oportú” el debat.

-També ha estat desestimada, per 4 vots a favor, 9 en contra i 14 abstencions, la moció presentada per la CUP per rebutjar la Llei Aragonès, tot i que comptava entre el públic assistent al saló de plens amb diversos partidaris que han desplegat pancartes de suport a la moció, i que han mostrat la seva decepció amb el resultat de la votació.

-La presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona perquè la ciutat de Tarragona s’adhereixi a la Xarxa de Viles Florides, ha estat aprovada per unanimitat, amb el vot a favor de tots els grups municipals.

En la seva intervenció Nadal ha aprofitat per suggerir que els futurs forats que quedin quan es treguin els contenidors soterrats en lloc d’omplir-los de formigó, dits espais es converteixin en parteres de flors.

- Aprovada per 14 vots a favor, 2 en contra, i 9 abstencions, la presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per implantar un pla de xoc de lluita contra l’incivisme.

-Finalment també ha prosperat, amb 21 vots a favor, i 9 abstencions, la moció contra Endesa, relativa a factures energètiques i tall de subministrament de les famílies vulnerables, que s’ha presentat conjuntament pel PSC, ERC, ECP, i la CUP.

Tot i que la moció era conjunta, la regidora Estrada ha recriminat al PSC la seva "doble moral" per comptar en el consell d’administració de l’esmentada companyia elèctrica amb persones procedents de les seves files.

- També ha estat aprovada la moció presentada per la CUP per a un millor aprofitament de l’Anella Mediterrània per part de la població. Amb els vots a favor d’ERC, ECP, Junts per Tarragona, i la CUP; i l’abstenció del PSC, PP, i C’s.
Redacció TT - 30/09/2019 - 16:12h
Jardiner
01/10/2019
20:36
Com el jardí vertical.
Lluis
01/10/2019
19:54
Deu ser conya lo de Viles Florides no? Quina manera de fer el ridicul, amb la jardineria de tercera que té la ciutat, ja poden espavilar.
moda endesa
01/10/2019
17:46
Coneixeu la moda arrugada endesa? Sí, la que no cal planxar, estil José Mari.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat