José Luis Martín celebra que el consistori torni a ser 'la casa de tots els tarragonins'
  
Després que la Junta Electoral Provincial hagi desestimat el recurs interposat per l’Ajuntament de Tarragona contra l’acord de la Junta Electoral de Zona en el que es donava la raó a l’escrit presentant pel grup municipal del Partit Popular de Tarragona que demanava la retirada de la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” de la façana de l’Ajuntament de Tarragona, el portaveu José Luis Martín ha manifestat que "celebrem i estem molt satisfets d’haver fet possible que el nostre consistori torni a ser la casa de tots els tarragonins".

Ja vam advertir que l’alcalde Ricomà podia decidir passar a la història de la nostra ciutat per haver estat un govern sectari i incapaç d’afrontar els reptes de Tarragona, però no podria defugir la llei i les conseqüències del seu incompliment.

El portaveu de l’equip de govern, el conseller Puig, ha anunciat que tornaran a penjar la pancarta un cop hagi finalitzat el període electoral, l'11 de novembre. És a dir, l’alcalde Ricomà es solidaritza força amb els presos preventius, sempre i quan no li posin una multa.

El grup del Partit Popular de Tarragona continuarem fent ús de tots els recursos possibles per a garantir la neutralitat ideològica de les nostres institucions i per a que aquest equip de govern no s’apropiï il.legítimament del nostre espai públic”.

La pancarta tornarà a penjar després de les eleccions

"Són decisions vinculants que s'imposen contra la nostra voluntat. No obstant això, allò rellevant és que la pancarta tornarà a penjar després de les eleccions del balcó de l'Ajuntament de Tarragona amb tota la legitimitat democràtica d'una majoria absoluta del Plenari, perquè el de Tarragona és un Ajuntament compromès en la lluita dels drets humans allà on siguin conculcats", aquesta ha estat la valoració que ha fet el conseller i portaveu de l’equip de govern, Xavi Puig, de la retirada de la pancarta de “Llibertat presos polítics” de la façana de l’Ajuntament de Tarragona.
Redacció TT - 04/10/2019 - 09:39h
Bill
05/10/2019
21:49
Hi perd la llibertat d'expressió
odi, escarment i venjança.
05/10/2019
14:20
Si van empresonar els polítics que hi ha a la presó, primer que res, abans del judici contra ells, durant el judici on no es podien visualitzar els vídeos de la càrrega policial amb els testimonis per facilitar així les mentides; després del judici han continuat empresonats. Ara, després de la sentència d'invenció de terrorisme, qui creu que podran sortir de la presó?
VSCA LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ!
05/10/2019
10:04
Bona idea dells treballadors. Cada dia a les 11 es manifestaran a la porta amb LA PANCARTA TERRORÍFICA!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat