El Consell d'Administració d'Espimsa destitueix el seu gerent, Isidre Pronor
  
L’empresa municipal que gestiona els mercats de la ciutat (ESPIMSA), en el seu Consell d’Administració celebrat aquest dimecres a la tarda, i presidit per Dídac Nadal, ha votat a favor de l’acomiadament del seu gerent, Isidre Pronor, que es farà efectiu el proper 30 de novembre.

A data d'avui, els "números" de l'empresa són força preocupants.

Una gestió molt controvertida

Per a la CUP, el seu vot favorable a l'acomiadament del gerent d’ESPIMSA està sobradament motivat. “No estem d'acord amb la indemnització que li hem d'abonar i pensem que és indecent donada la quantitat astronòmica que se li ha pagat any rere any des de les arques d'aquesta empresa pública. Per això, la CUP hem proposat que fos acomiadat per via disciplinària però des de la secretaria de l'empresa municipal se'ns ha afirmat que no hi havia garanties que fos sòlid.

Igualment, des de la Candidatura d’Unitat Popular hem sol.licitat a la presidència que examini jurídicament tota la documentació dels darrers anys per determinar si la gestió s'ha fet seguint els preceptes legals.

La CUP hi hem votat a favor perquè hem examinat documentació, com ara informes de la intervenció de l'Ajuntament, que posen de manifest que s'han dut a terme accions incorrectes durant anys i perquè l'estat en que es troben alguns mercadets de la ciutat com el de Bonavista o el mercat de Torreforta posen de manifest una deixadesa important. I, especialment, perquè avui en dia podem afirmar que la situació econòmica de l'empresa és francament delicada, a la vegada que estem dipositant una càrrega econòmica més gran que mai sobre els paradistes; i tot plegat és el resultat de decisions nefastes que s'han pres en el sí de l'empresa: entre elles salvar els mobles a Lubasa”.

El PSC disconforme en com s’ha tramitat el canvi

Per la seva part, el Grup Municipal Socialista ha manifestat la seva disconformitat en com s’ha tramitat la destitució del gerent d’ESPIMSA: “estem a favor del canvi en la gerència, però les formes en que s’ha dut a terme són incorrectes; per això hem votat abstenció”, així ho ha explicat la representant del PSC al consell d’ESPIMSA, Cristina Berrio. Durant la reunió celebrada aquesta tarda, la membre socialista ha lamentat que no se’ls hagi informat en una reunió prèvia dels motius i arguments per aquest acomiadament: “un cop més aquestes accions venen acompanyades de foscor i desinformació”, ha afegit Berrio. A més, els i les socialistes han denunciat que una empresa “tant important”, com ESPIMSA, s’ha quedat escapçada sense cap relleu per un període indeterminat de temps.
Redacció TT - 10/10/2019 - 00:03h
VEU CIUTADANA
13/10/2019
12:40
EN PRIMER LUGAR LA FALTA DE CONTROL QUE EXISTE EN TODAS LAS COCIEDADES DEL AYUNTAMIENTO QUE ALGUNOS INTERESADOS TRATAN DE PRESENTARLAS COMO AUTONOMAS ES MENTIRA DEPENDEN DEL CAPITAL DEL AYUNTAMIENTO SOLO SE FORMAN PARA COLOCAR ADEPTOS , DE TODAS FORMAS SI NECESITASN FONDOS PODRIAN RECLAMAR LOS CASI CUARENTA MILLONES DE LA MALVESACION DE CAUDALES DEL JAIME I, QUE YA SABEN QUIEN LO INICIO Y QUIEN LO CONSUMO A LOS CUMPLABLES. CLARO SABIENDO QUIEN LO INICIO Bastante dificil
Dios..
11/10/2019
22:53
Este fenomeno tendria que ser portada de todos los telediarios y ballesteros dar explicaciones de ese despilfarro..
DIOS !!!!
11/10/2019
21:11
Ese sueldo tendria que ser DELITO ,ES UNA BURLA AL CIUDADANO .ES DINERO PUBLICO .QUE ALGUIEN LO EXPLIQUE YAAAA.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat