Xavier Puig reclama l'aturada immediata de recollida de signatures 'racista' a la Part Alta
  
La Junta de Govern Local, celebrada aquest divendres al matí, ha acordat sol.licitar un informe a l’Assessoria Jurídica municipal sobre la recollida de signatures realitzada aquests dies per una associació de veïns de la ciutat.

En roda de premsa, el conseller i portaveu de l’equip de govern, Xavier Puig, ha declarat: “Hem demanat aquest informe per explorar les opcions de demanar responsabilitats jurídiques per aquests fets. Reclamem l’aturada immediata d’aquesta recollida de signatures a la Part Alta, que condemnem. I és especialment oportú remarcar que l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona està al costat de tota la gent de Tarragona, la seva seguretat i la seva inclusió”.

L’Ajuntament de Tarragona està treballant amb la Generalitat per aconseguir la integració dels nois i noies migrants com un actiu social de territori i,al mateix temps, fomentar la societat inclusiva com un dels valors essencials.

En aquest sentit, la Generalitat ha presentat un Pla de suport als municipis que allotgen centres de joves que emigren sols i finançarà la contractació per part de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona de tres dinamitzadors cívics que treballaran per fomentar la convivència entre els centres de menors i el seu entorn i el treball en xarxa amb la comunitat, social, laboral, salut, educació, etc. “La incorporació d’aquests professionals a la nostra ciutat serà beneficiosa per millorar la inclusió social”, ha declarat el conseller Puig.

El portaveu de l’equip de govern també ha manifestat: “Fruit d’aquesta col.laboració entre Ajuntament i Generalitat, s’està gestant un espai de treball comú per analitzar de forma monogràfica la qüestió dels menors no acompanyats i també d’aquells joves que ja són majors d’edat. Aquesta espai integrarà, a més de les dues administracions, diferents entitats”.
Redacció TT - 12/10/2019 - 10:04h
Uno de la Part Alta.
15/10/2019
12:03
Tenemos lo que hemos votado. Estos que ahora nos abandonan, son los que entre todos votamos como primera fuerza política en El Barrio. YO UNO DE ELLOS. Asumo mi culpa.
yo
13/10/2019
12:57
Dónde está la libertad de expresión, el derecho a decidir, la desobediencia civil, el no acatar leyes injustas, que los partidos independentistas quieren para ellos pero no para los demás?.
VEU CIUTADANA
13/10/2019
11:00
Y ESTE BRILLANTE POLITICO CON UN GRAN CURRICULUM QUE PROPONES PARA QUE LOS CIUDADANOS Y EN ESPECIAL LAS CIUDADANAS PUEDAN CIRCULAR POS SU CALLES SIN MIEDO, TENDRA ALGUNA SOLUCION ,O PROPUESTA PARA QUE LOS PAGANOS NO TENGAN QUE TOMAR MEDIDAS , O TENEMOS QUE QUEDARNOS EN CASITA , SIN DRECHO A DEFENDERNOS NI A CIRCULAR LIBREMENTE
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.