El PP demana explicacions a Ricomà per haver utilitzat una invitació institucional per difondre propaganda separatista
  
Aquest matí, el Grup Municipal de Partit Popular de Tarragona ha presentat un escrit al registre de l’Ajuntament de Tarragona sol.licitant informació sobre l’ús d’una imatge amb clar contingut polític a la invitació a un acte institucional celebrat al Pati Jaume I del consistori tarragoní. Es tracta de la tarja amb la que l’alcalde Pau Ricomà convidava a la ciutadania al lliurament dels III Premis CEPAC per a Treballs de Fi de Grau i Postgrau de Temàtica Castellera, el passat dijous 5 de desembre. La fotografia que il•lustra la invitació mostra a un grup de nens castellers amb unes pancartes que porten el lema “Us volem a casa”, consigna recurrentment utilitzada pels partits polítics independentistes.

El portaveu del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha manifestat que “un cop més, denunciem l’apropiació partidista de la casa i els recursos de tots els tarragonins; denunciem la vulneració de la neutralitat institucional i l’intent de donar pàtina oficial a una imatge pròpia d’uns partits polítics independentistes, que no representen ni a la plural societat tarragonina ni al fet casteller”.

I ha afegit: “És lamentable que, tenint fotografies espectaculars del món casteller, hagin triat una imatge que desvirtua aquest Patrimoni Immaterial de la Humanitat i oblida, al mateix temps, el sentit d’uns premis de recerca. Una invitació oficial de l’Ajuntament de Tarragona no pot ser un instrument al servei de la propaganda separatista. No permetrem que es doni aparença institucional a aquestes anomalies democràtiques”.
Redacció TT - 09/12/2019 - 13:58h
Pobre democracia....
12/12/2019
09:14
L’apropiació de la democracia per part d’alguns és obscena. Segons això,els q no pensen com tu no son democrates. I posar urnes i donar la veu al poble q és? ha... això no deu ser demòcrata....
Pau
11/12/2019
10:34
M'agrada com un setciències parla de percentatges, fem un referèndum i sabrem on som cadascú, els vots en unes eleccions municipals, autonòmiques o espanyoles donen suport a partits no a independència si o no.
No feu trampes, amb un referèndum sabrem veritablement o està cadascú, és lleig inventar percentatges
Dictadura groga
10/12/2019
04:03
Vivim sota el feixisme groc, tot i que més del 75% dels tarragonins no volem saber res del frau processista.
I es diuen demòcrates. és una vergonya.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.