Viñuales critica que el pressupost 'no demostra quin model de ciutat té l'equip de govern per als tarragonins'
  
El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha explicat que "el pla de xoc de barris, amb una dotació anual de 2 milions d’euros, una inversió decidida per conservar el patrimoni de la ciutat, amb un milió, i accions de promoció comercial són actuacions prioritàries i que s’han de veure reflectides al pressupost municipal del 2020". Aquests tres eixos formen part dels 17 punts elaborats per Ciutadans per “millorar Tarragona” i que “vam presentar a l’actual equip de govern”, ha assegurat. “El document contempla també partides pressupostàries per eliminar barreres arquitectòniques, un sistema de préstec de llibres de text, servei de menjador durant l’estiu o inversió en benestar animal”.

El portaveu taronja ha explicat que "actualment estem estudiant els comptes presentats per ERC i En Comú Podem i encara no hem decidit el sentit del vot, que pot ser o abstenció o vot en contra”. “Aquest pressupost no demostra quin model de ciutat vol l’equip de govern i nosaltres només podem donar suport als comptes si són realment útils per a tota la ciutat i pensen només en Tarragona, cosa que ara mateix no es dona”, segons Viñuales.

Finalment, ha explicat que Cs ha presentat dues mocions que es debatran al plenari d’aquest divendres. Una sobre la gestió del Palau d’Esports de l’anella mediterrània i l’altra que demana que s’impulsin els tràmits per reactivar la Ciutat Residencial. “Es tracta de dues qüestions que s’han debatut al Parlament, a proposta de Ciutadans, i confiem que l’equip de govern hi voti a favor, pensant en els interessos de Tarragona”, ha conclòs.
Redacció TT - 18/12/2019 - 20:28h
Lluis
19/12/2019
22:16
Dóna la sensació que aquests governs van a lo fàcil, no volen mals de cap i per això no es parla d’urbanisme, obres etc. I del trasllat de l’estació ni se,n parla, Ja veig que deixaran morir el tema. Un altre govern mediocre.
FGH
19/12/2019
16:37
SERIA MAS CREIBLE QUE COMO ABOGADO Y RECP DE SUELDOS EN VARUOS ESTAMENTOS PUBLICOS DEFIENDAS A LOS CIUDADANOS AVERIGUANDO O DENUNCIANDO LOS CASOS DIVEROS DE MALVERSACION DE CUDALES PUBLICOS,ESO SERIA CREIBLE POR TU PARTE .Y EL RESTO DE VIVIDORES
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.