El PSC presentarà al.legacions als pressupostos municipals aprovats en l'últim plenari
  
La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha anunciat que els i les socialistes tarragonines presentaran al.legacions als pressupostos municipals, aprovats al darrer plenari: “La nostra responsabilitat és reconduir la ciutat a través d’uns millors pressupostos”. El PSC explica que presentaran aquestes “millores”, per a que la ciutadania de Tarragona “no pagui amb els seus impostos, la feina d’altres administracions”.

En aquest sentit, la portaveu socialista ha anunciat que al.legaran els 200.000 euros de l’estudi de la qualitat de l’aire, perquè segons la portaveu socialista, és una competència de la Generalitat i no del consistori. Enlloc d’aquest estudi, presentaran un pla contra l’abandonament escolar als centres de la ciutat.

Ramos ha criticat durament els pressupostos “fantasmes” pel proper any, ja que segons la portaveu del PSC al consistori: “es veuran alterats per modificatius de crèdits, si accepten les exigències de la CUP”. Les i els socialistes es veuen escèptics de com tiraran endavant aquests pressupostos, ja que segons l’informe de l’interventor s’hauran de realitzar reunions trimestrals per comprovar si es recapten els suficients diners de les plusvàlues per quadrar-los.

La portaveu socialista lamenta “la mancança territorial” de l’alcalde i es mostra preocupada per la pèrdua de capitalitat que això suposa: “els pressupostos són el document per veure quin és el projecte de ciutat que té un govern i, en aquest cas, no es veu un horitzó clar per la ciutat, ni les seves línies estratègiques”. “Mentre Reus presenta el seu PAM (Pla d’Acció Municipal) per aconseguir el lideratge territorial, Tarragona porta sis mesos perduts i sense cap aspiració més que la de seguir recol.locant la pancarta”, afegeix Ramos, descontenta per la falta de visió global que té l’alcalde tarragoní.
Redacció TT - 24/12/2019 - 10:37h
Ojo Ballester van a per tu
07/01/2020
20:17
Leyendo hoy el Mes Tarragona L’encarregada de Nova Ciutadania reconeix també que «estem en deute amb aquests col·lectius d’estrangers pel cas Inipro». Segons Varas, l’anterior govern socialista tenia prevista una partida de 300.000 euros per destinar-la a la integració d’immigrants a la ciutat de Tarragona però, defensa, «no sé què es va fer amb aquests diners,
RE Ballesta
02/01/2020
16:39
Es que els sectaris de sempre, de la teva escola, son de vacances....
Ballesta
30/12/2019
14:25
"0 comentaris".

Després de 12 anys de vacances, això es el que us queda: el silenci.

No comment.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.