La CUP insta el govern a resoldre d'una vegada la manca de cartelleres
  
Les regidores de la CUP, Laia Estrada i Eva Miguel, juntament amb una tercera companya de l'assemblea local han estat multades per penjar cartells durant la passada campanya electoral de les municipals "en llocs no autoritzats per aquesta finalitat".

La denúncia, per part de la Guàrdia Urbana de Tarragona, va tenir lloc el passat 20 de maig a l’avinguda Vidal i Barraquer, just al pont que la travessa, però l’expedient no es va tramitar fins el 16 d’octubre, precisament en el marc de les protestes per la sentència del procés.

La qualifiquem d'hipòcrita la sanció i denunciem el caràcter polític de la mateixa. Pràcticament totes les formacions polítiques, tant les que hi havia a govern com les que hi són ara, han penjat cartells a zones no autoritzades, molts dels quals encara hi romanen a dia d’avui, ja que les cartelleres són clarament insuficients. Prova d’això és que durant tot l’any i per tot arreu podem trobar cartells enganxats amb logo de l’Ajuntament o d’equipaments municipals com és el Palau de Congressos. Per últim, en relació a la sanció, la CUP també denunciem que les grans empreses d'oci ubiquen cartells arreu de la ciutat sense ser sancionades.

Per tot plegat, la CUP en cap cas plantegem que siguin retirades les multes, sinó que aprofitem per reiterar la necessitat que el govern municipal ubiqui cartelleres arreu de la ciutat per garantir la possibilitat de difondre les activitats socials, culturals i polítiques que es duen a terme a Tarragona.

Les tres militants de la CUP, per tant, han pagat la multa però avancem que treballarem per a la ubicació de cartelleres a Tarragona i, alhora, farem un seguiment de quantes grans empreses han estat sancionades per posar cartells on no tocava els darrers anys.
Redacció TT - 02/01/2020 - 09:56h
K.K.K.
04/01/2020
20:33
Que pague la multa de su bolsillo y que la despidan del Ayuntamiento."CONDENADA"Laia Estrada
Pere Virgili
02/01/2020
18:38
La escusa de pegamos carteles donde nos sale del choto porque no hay carteleras se la cree alguien???

A pagar las multas Laia alias la "Condenada"
Pero...
02/01/2020
16:36
Respetarán los espacios para cada partido o se creen que serían sólo para ellos?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.