0 comentaris
16:36
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La CUP sol.licita al Patronat Municipal de Turisme no renovar el conveni de col.laboració amb Port Aventura
  
Fotografia d'arxiu
La CUP assenyala que Port Aventura s’estalvia el pagament de la quota que li pertocaria pagar pels seus diferents hotels (aproximadament fins a 6.000€) a canvi de 18 passis anuals i 50 tiquets gratuïts que facilita al Patronat de Turisme de Tarragona.

Port Aventura Entertainment compta amb l’avantatge de figurar dins de la categoria de “Centres de Convencions”, com a membre de la Tarragona Convention Bureau (una entitat mixta adscrita al Patronat Municipal de Turisme). Aquesta categoria permet que Port Aventura tan sols pagui una quota de 3.129,46€ anuals, estalviant-se d’aquesta manera el pagament de les quotes corresponents als hotels ubicats dins del parc d’atraccions. “Estem parlant que si s’apliqués la quota als hotels s’estarien ingressant entre 4.656,18 € per la forquilla baixa i gairebé 10.000€ per l’alta” explica la consellera Eva Miguel.

A més, entre els acords dels conveni s’inclou que totes les persones que disposin d’un tiquet o un passi anual a Port Aventura Parks puguin gaudir d’accés lliure als monuments del Museu d’Història (Pretori-Circ, Passeig Arqueològic (Muralles), Amfiteatre i Fòrum Local).

Per això la CUP de Tarragona insta a la presidència del Patronat Municipal de Turisme, Laura Castel, a no renovar el conveni amb Port Aventura Entertainment, SAU. La consellera Laia Estrada senyala que “aquest conveni s’ha anant renovant, any darrera any, des de 1998 i que la seva finalització aquest passat 6 de gener ofereix una oportunitat per no continuar afavorint als lobbies que exploten el nostre territori de manera poc sostenible”.

Les cupaires han demanat al Patronat Municipal de Turisme una sèrie de dades per tal de poder fer un balanç del conveni i conèixer el seu impacte durant el 2019. Un dels compromisos del conveni és que Patronat i Port Aventura Entertainment duguin a terme campanyes conjuntes de promoció turística i, entre la informació sol.licitada per la CUP, està saber quines han sigut aquestes campanyes. Les cupaires també han sol.licitat saber del nombre de visitants que han fet ús de l’entrada lliure als monuments del Museu d’Història; el nombre de congressos celebrats al complex recreatiu com a resultat de beneficar-se de les facilitats i contactes dels que gaudeix al formar part del Tarragona Convention Bureau; i, per últim, la relació de les entitats, empreses o particulars que es van beneficiar dels 18 passis anuals i els 50 tiquets gratuïts que Port Aventura dona al Patronat de Turisme de Tarragona.
Redacció TT - 07/01/2020 - 16:36h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.