C's denuncia el caos circulatori ocasionat per la pèssima gestió de la Marató de Tarragona
  
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha denunciat "el caos circulatori ocasionat per la pèssima gestió de la Marató de Tarragona". I ha titllat de "nefast" que des de l'Ajuntament "no s'hagi previst un pla de mobilitat correctament coordinat amb Guàrdia Urbana, Protecció Civil i els principals organitzadors de la marató per a evitar les cues quilomètriques ocasionades a l'entrada dels barris de Bonavista i Torreforta" que "han mantingut la circulació de vehicles retinguda durant hores".

Davant les queixes veïnals, Rubén Viñuales ha manifestat que "en cas de no saber gestionar un esdeveniment d'aquestes característiques, és millor plantejar-se renunciar". I ha advertit sobre "el perill que suposa col.lapsar les entrades i sortides de Tarragona i els seus barris sense plans d'evacuació eficients".
Redacció TT - 03/02/2020 - 08:24h
a "com el nàstic"
07/02/2020
11:48
Teniu la sort de viure en un bon lloc i aleshores al costat d'un camp de futbol. Aquests problemes s'originen en diumenge; però, la resta de la setmana aquest problema desapareix. Ja se sap, allà on hi acudeixen multituds ocasionen problemes de trànsit, no aquí, sinó a tot arreu.
.Como el Nàstic
04/02/2020
19:20
Día de partido y dos horas colapsado el barri i los vecinos de l'Arrabassada, incluso se anulan dos paradas de autobús. Impresentable !!!. Que dice el Ricomà de éso.....
qui es mou, la salut li plou.
04/02/2020
15:01
Què voleu doncs? Que la classe encarxofada dins d'una llauna i quatre pneumàtics tingui sempre preferència?
Endavant Tarragona esportiva! Que es fotin els que no volen fer esport.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.