María José López: 'La cessió temporal del parquet del Palau d'Esports és un gest solidari'
  
La polèmica al voltant d’aquesta cessió segueix aixecant polseguera, i la consellera del ram ha volgut deixar clar les raons i el seu posicionament al respecte.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha afirmat aquest matí en declaracions als mitjans de comunicació que “la cessió temporal del parquet del Palau d’Esports de Tarragona al Pavelló Fontajau per part de la Generalitat és un gest solidari amb la ciutadania de Girona davant els danys que ha causat el temporal Glòria”. “En la situació inversa també ens hagués agradat que ho fessin per nosaltres”.

La consellera d’Esports també ha recordat que el parquet no es feia servir actualment i que la seva cessió temporal no afecta les activitats previstes al Palau d’Esports, com el Torneig Casteller de Futbol, que tindrà lloc els propers 14 i 15 de març.

María José López ha explicat que la Generalitat la va informar d’aquest tema, mitjançant el capterritorial d’Esports de la Generalitat a Tarragona, Joan Plana.

També ha recordat que l’Ajuntament de Tarragona treballa per tal que el traspàs del Palau d'Esports a l'Ajuntament es faci el més aviat possible.
Redacció TT - 05/02/2020 - 21:38h
No enganyeu a ningú
09/02/2020
09:49
Quins collons més grossos.
Carles
06/02/2020
21:21
Hem quedat com a paletos. Segur que hi ha coses més importants per queixar-se.
También
06/02/2020
18:49
Podríamos cederles también la mitad de los aerogeneradores dispersos que hay por las montañas de Tarragona. Curioso, en Girona no hay ninguno, con el viento de tramontana que tienen. Ah...es por el impacto visual molesto que generaría a la burguesía económica y política de Barcelona que tiene allí su segunda residencia...Qué vergüenza !!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.