ERC titlla de 'desafortunades' les declaracions de Nadal al voltant de la polèmica de la cessió del parquet del Palau
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
En aquest sentit l'esmentat grup municipal ha emès el següent comunicat:

“Des del Grup Municipal d'ERC-MES a l'Ajuntament de Tarragona considerem que les declaracions del portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, en referència a la cessió del parquet del Palau d'Esports són desafortunades, ja que ha dit que "si hagués sigut per Junts per Tarragona aquest material no hauria sortit mai de la nostra ciutat". En aquest sentit, recordem que és la Generalitat de Catalunya qui pren la decisió i concretament el Departament d'Esports, que està encapçalat i representat pel seu partit, Junts per Catalunya, i no Patrimoni tal com ha afirmat Nadal.

A més a més, considerem que la defensa de la ciutat hauria d’evitar carregar erròniament contra un departament i s’hauria de centrar en mirar més enllà i entendre aquest gest com a solidari.

Per tot plegat, animem al portaveu de JxTGN, Dídac Nadal, a fer política de qualitat i a defensar la ciutat com es mereix.

Per últim, volem aclarir que la cessió del parquet no afecta els tràmits perquè es desencalli la cessió i gestió del Palau d'Esports Catalunya de l'Anella Mediterrània. Des d'ERC-MES hi estem treballant perquè arribi al més aviat possible”.
Redacció TT - 05/02/2020 - 22:02h
Elchicotriste
10/02/2020
19:48
El que és desafortunat i una autèntica catàstrofe per a la nostra ciutat és la seva deixadesa i manca de respecte per Tarragona. Només cal veure com tenen els voltants de l'amfiteatre romà tancat de fa mesos, ple de brossa i merda fins a Dalt. No tenen cap mena de respecte per aquesta ciutat ni els seus ciutadans. Aquest consistori de llacets i pancartes és el pitjor que li ha passat a Tarragona des de la massacre de l'exèrcit napoleònic i ja hi ha qui fins i tot té nassos de dir-ho a la tele. Una abraçada.

https://www.youtube.com/watch?v=F52tyyVl9Qc
vergonya
06/02/2020
07:07
Bé vostes creuen que desprèsde fer-se servir el parquet es pot tornar a posar.Ja que la Generelitat pren aquesta decissió jo li diría com a tarragoní que prenguès ja la decissió de tornar el Palau d'esports a la nostra ciutat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.