JuntsxTGN proposa reconvertir finques en desús i estat ruïnós de la Part Alta en places i espais oberts a la ciutadania
  
Plaça de l'Oli
El grup municipal de Junts per Tarragona ha presentat un projecte per invertir la situació de degradació que pateix la Part Alta de la ciutat. Amb l’objectiu d’esponjar i pacificar una de les zones més compactades de Tarragona i fer-la més amable, la formació ha proposat reconvertir finques en desús i en estat ruïnós en places i espais oberts a la ciutadania.

Junts per Tarragona proposa el cas concret de les finques ubicades al tram on conflueixen la Plaça de l’Oli i la Plaça de les Peixateries Velles. Es tracta d’uns immobles propietat del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes S.A. (SMHAUSA) que es troben en runes des de fa molts anys i pels quals no hi ha cap ús previst. Al costat d’aquetes finques hi ha un altre solar, de titularitat privada, i amb poca edificabilitat segons determina el POUM i la Llei de Patrimoni Català.

“Proposem reconvertir aquests solars, que actualment estan en runes i ofereixen una imatge de degradació que no beneficia ningú, en una plaça oberta, un espai enjardinat amb bancs i algun element pensat per als infants”, assenyala la Consellera de Junts per Tarragona Elvira Vidal.

La regidora insisteix que “la nostra proposta consisteix en dignificar aquest enclavament que es troba en un estat de degradació lamentable amb solars buits, parets pintades, racons bruts i problemes d’accessibilitat i convertir-lo en un espai amable que faciliti una ruta urbana i l’accés de persones amb mobilitat reduïda”.

Per últim, Vidal ha recordat que es tracta d’un tram clau molt transitat tant pels veïns i veïnes del barri com per turistes i visitants i un punt d’accés a una de les zones més visitades de la ciutat, “ja que la Part Alta és un dels barris amb menys zones verdes de la ciutat, hauríem de ser capaços d’aprofitar aquests racons per dignificar el barri, esponjar-lo i obrir-lo als veïns i veïnes”.
Redacció TT - 10/02/2020 - 13:01h
FGH
10/02/2020
14:30
todo esto necesario pero por que no comentan nada del Jaime I, se podría comenzar por el que probaba su coche he inicio el proyecto, usted ya escribió y argumento sobre este escandalo de malversación de caudales públicos.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.