El PSC demana accelerar els tràmits per a la contractació del gerent del Patronat de Turisme
  
El Grup Municipal Socialista ha demanat accelerar els tràmits per a la contractació del nou gerent del Patronat Municipal de Turisme. De la mateixa manera que el govern municipal ha decidit continuar amb el procés de selecció del Cap de Recursos Humans i de la gerència de l’Institut Municipal d’Educació (IMET). La seva portaveu, Sandra Ramos, ha instat a Ricomà que cobreixi de manera “urgent” la plaça del cap del Patronat de Turisme, deserta des de fa uns mesos.

Segons els i les socialistes tarragonines, el sector del turisme és un dels més afectats per les conseqüències de la crisi de la Covid-19: “Ja vam advertir en el seu moment que era un error acomiadar al gerent sense tenir un substitut o substituta i, ara, aquesta situació s’ha agreujat moltíssim més amb la situació actual”, expressa Ramos.

El PSC tem que l’escapçament d’aquesta àrea deixi a Tarragona “en clara desavantatge competitiva” enfront altres ajuntaments, que ja estan elaborant els seus plans de contingència. “Ens enfrontem a una temporada turística molt complexa, que requereix de planificació i mesures urgents”, afirma la seva portaveu.
Redacció TT - 22/04/2020 - 21:14h
AIAFP
23/04/2020
07:36
¿Hacen falta todos éstos cargos?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.