JuntsxTGN pregunta per què la gerència no va detectar les presumptes irregularitats a l'EMMCT
  
Davant la denuncia a fiscalia per part de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT) per presumptes irregularitats comptables, el grup municipal de Junts per Tarragona ha preguntat aquest dimarts per què l’anterior gerència (PSC) no les va detectar tenint en compte que les possibles desviacions es remuntarien més enllà del 2018. ‘El treball de gerent implica, entre altres funcions, la supervisió i el control comptable de les operacions de l’empresa’, ha recordat el portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal.

El grup municipal de Junts per Tarragona també ha tornat a posar de manifest el seu ‘malestar’ davant la situació en què es troba aquesta empresa municipal arran dels últims fets succeïts. ‘Lamentem molt el que està passat i sol.licitem el màxim respecte pels treballadors’, ha subratllat Nadal.

Des del grup municipal es proposa que tots els pagaments per transferència de l’Ajuntament de Tarragona, empreses municipals i organismes autònoms vagin acompanyats (si encara no ho fan) d’un certificat de titularitat del compte bancari on s’hagi de realitzar l’ingrés. Per tant, abans de la transferència, cal requerir al proveïdor aquest certificat. Es tracta d’una de les mesures que facilitarien la detecció de possibles irregularitats comptables.

D’altra banda, Junts per Tarragona també ha mostrat la seva ‘preocupació’ davant les acusacions per assetjament laboral adreçades a la presidenta de la mateixa empresa. El grup municipal exigeix que s’activi al més aviat possible el protocol existent, ja que l’objectiu de l’Ajuntament ha de ser el de defensar el dret de tots els treballadors i treballadores a ser tractats amb dignitat.

'Tant per les presumptes irregularitats comptables com per l’acusació d’assetjament laboral, exigim investigacions exhaustives i que, si s’escau, es depurin totes les responsabilitats’, ha assenyalat Nadal.
Redacció TT - 05/05/2020 - 13:27h
Un funcionari emprenyat
06/05/2020
20:55
Estic cansat de veure la indocumentada de la Varas faltant el respecte als treballadors de forma sistemàtica. Pensa ella que això és el seu latifundi i el màxim responsable ho permet i la manté. La pinochet (que no Allende)mereix anar a la presó pel tracte degradant que ha dispensat a més d'un company i companya. HO SABEM TOTS i el GOVERN TAMBÉ. SOU COMPLICES
FGH
05/05/2020
21:51
este "justiciero" no se le recuerda que haya instado al ayuntamiento por el desfalco del Jaime I, y los otros parkings.debe de tener memoria justiciera selectiva
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.