JuntsxTGN exigeix que l'Estat Espanyol no confisqui el superàvit del l'Ajuntament
  
Fotografia d'arxiu
El grup municipal de Junts per Tarragona demana que l’Ajuntament de Tarragona es posicioni en contra de la possibilitat que l’Estat Espanyol confisqui el superàvit dels ajuntaments, tal i com va posar sobre la taula la Ministra d’Hisenda, Maria Jesús Montero, davant del Congrés dels Diputats en la darrera Comissió d’Hisenda del mes d’abril.

El portaveu del grup, Dídac Nadal, considera que en cas de fer-se realitat aquesta possibilitat “ens trobaríem davant d’una nova i greu vulneració a l’autonomia municipal”. Nadal ha recordat que “el superávit són els estalvis generats per les diferents administracions a base dels impostos, de l’esforç i el sacrifici dels veïns i veïnes”, per la qual cosa “és inadmisible que es posi sobre la taula la possibilitat de confiscar aquests diners per part de l’Estat Espanyol per formar, tal i com va dir la Ministra, un fons comú entre tots els ajuntaments i, posteriorment, retornar una part d’aquesta guardiola, acompanyada d’un embolcall com si es tractés d’un regal”.

El passat 30 d’abril, durant una Comissió d’Hisenda al Congrès dels Diputats, la Ministra va posar sobre la taula les intencions de l’Estat de crear un fons comú per fer front a les contingències de la Covid-19, a través de la recaptació del superàvit dels diferents ajuntaments. “Demanem a l’ajuntament que es posicioni manifestament en contra de la possibilitat que sigui l’Estat qui gestioni i decideixi sobre el superàvit i romanent de tresoreria de les administracions locals”, ha insistit Nadal.
Redacció TT - 13/05/2020 - 14:01h
ja ho sabies
15/05/2020
10:42
Per això ens volen, per a res més.
PER QUIN MORRO
14/05/2020
14:21
De robar, els de aquí en saben un rato.
Quin morro!!
14/05/2020
00:02
No ens roba prou Espanya?
A que estem esperem per per engegar-los a la merda?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.