La CUP portarà una moció al Ple per acabar amb la bretxa digital entre els escolars de Tarragona
  
La Candidatura d’Unitat Popular portarà al Consell Plenari ordinari d’aquest divendres una moció per acabar amb la bretxa digital i altres elements de desigualtat entre els escolars a Tarragona. Les cupaires consideren que la impossibilitat de desenvolupar el transcurs del tercer trimestre de manera presencial, així com el fet que el curs vinent compti amb una forta càrrega telemàtica, són circumstàncies que dificulten encara més la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat davant d’una evident bretxa digital.

És per això que la CUP presenta quinze acords per tal de pal•liar les deficiències en l’àmbit educatiu que s’han vist agreujades arran de la COVID-19. La moció interpel.la, no només a l’Ajuntament, sinó també a l’IMET, l’IMSST i la Generalitat de Catalunya per tal que es coordinin entre elles, juntament amb la comunitat educativa, i així poder dotar de dispositius electrònics i wifi a tots els infants que no en disposin; facilitar cursos d’ofimàtica i recursos digitals a les famílies; realitzar un Pla Estratègic de Subvencions, Beques i Ajuts Municipals; garantir el correcte seguiment escolar del curs present i del vinent, permetent la conciliació familiar; així com assegurar i habilitar els espais que els centres educatius necessitaran per poder garantir el desdoblament d’aules durant curs vinent, entre altres mesures.
Redacció TT - 19/05/2020 - 10:56h
A tgna no hi ha bretxa
21/05/2020
14:58
Als coles de la ciutat els telefons dels pares que van a recollir a la canalla son de gama mitjana alta, i els cotxes també... que no ens venguin la moto. Pot resultar un 2% o fins un 3% alguns casos especials, però per norma no veig tant problema.
enganxats
19/05/2020
13:19
Amb el portàtil i el mòbil ja no saben fotre res més.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.