La CUP vol un informe comptable i de contractació dels darrers quatre anys a les empreses municipals
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
La Candidatura d’Unitat Popular demanarà al Ple d’aquest divendres, a través d’un prec, que l’interventor de l’Ajuntament realitzi un informe d’anàlisi comptable i de contractació de les empreses municipals, durant els darrers quatre anys. Les cupaires ho sol.liciten arran del cas de presumpta corrupció a l’empresa de Mitjans de Comunicació, que s’afegeix als casos de l’EMT i l’AMT que també estan a la fiscalia. Malgrat es realitzen auditories de comptes, aquestes només examinen una mostra, i la CUP assegura que “hi ha motius de sobres que avalen la necessitat de dur a terme informes més exhaustius”, assegura la consellera Laia Estrada.

Les anticapitalistes també sol.licitaran que els Consells d’Administració de les empreses municipals siguin gravats, a través d’un enregistrament d’àudio, tal i com ja es fa amb els Consells Plenaris. “Si bé és cert que se’n pren acta, tenir les gravacions dels àudios és una bona manera de consultar i contrastar allò que ha quedat per escrit”, ha explicat la consellera Eva Miguel.

Finalment, les cupaires han tornat a insistir en garantir la presència de representants dels treballadors de les empreses municipals als Consells d’Administració. El passat 20 de gener, el grup municipal de la CUP feia públic que havia tingut accés a un informe jurídic que avalava de forma tècnica aquesta incorporació als consells d’administració. Dies després, el govern municipal va comunicar el compromís de disposar d’un reglament per fer efectiva aquesta incorporació.
Redacció TT - 20/05/2020 - 14:48h
FGH
23/05/2020
11:09
¿Cómo es posible que ningún partido se persone en la causa del mayor caso de malversación de caudales públicos y estén perdiendo el tiempo o queriendo dar a los ciudadanos una versión de que defienden el interés general con unos casos que si interesan a los ciudadanos pero el mayor el Jaime I, en cuantia de 6 millones a mas de cuarenta pasen por encima sin tocarlo por si alguno se mancha.
FGH
22/05/2020
15:45
se va a agotar el papel higienico
Si
21/05/2020
14:13
Y de tots els "assesors" vostres als ajuntaments, Consells Comarcals, Diputació, etc
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.