L'Audiència Provincial de Tarragona fa un pas més en el procés judicial pel cas 'Inipro'
  
La Candidatura d’Unitat Popular celebra que, set anys després de portar el cas INIPRO a fiscalia, quan encara no tenien representació a l'Ajuntament, s’hagi sabut que finalment l’ex-alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, el que va ser la seva mà dreta, Gustavo Cuadrado, i l'ex-portaveu del govern municipal, Begoña Floria, juntament amb altres sis persones, aniran a judici. La formació torna a demanar la dimissió de Ballesteros i Floria.

A més, les anticapitalistes encoratgen el govern de Pau Ricomà a fer net d’una vegada per totes a l'Ajuntament de Tarragona i recorden que la partida anticorrupció és l'única que va queda totalment fora de la negociació dels pressupostos. El mínim, diuen, és personar-se en casos que ja estan a fiscalia relacionats amb el mandat del PSC al consistori tarragoní com són el cas del Coaching, de Jaume I o de la Budellera; per les cupaires “és un acte de mínims per aclarir aquests casos”. Però demanen que vagin més enllà: que l'interventor analitzi els comptes de les empreses municipals, els comptes dels Jocs Mediterranis, etc.

Finalment, la CUP demana al govern d’ERC i ECP que exigeixin el retorn dels més de 60.000€ de diner públic a partir dels quals s’han sufragat les defenses en el cas inipro, entre les quals 12.100€ que correspon a la defensa jurídica de l’ex-alcalde Ballesteros; 14.520€ de la de l’exportaveu del PSC, Begoña Floria; 6.050€ de l’excap de gabinet de Ballesteros, Gustavo Cuadrado; i 5.445€ de la defensa de l’ex-gerent de l’IMMST, Antonio Muñoz.

Comunicat del PSC Tarragona i el Grup Municipal Socialista

Coneguda avui la interlocutòria de l’Audiència Provincial de Tarragona en relació al cas conegut com a Inipro, el Partit dels Socialistes de Catalunya a Tarragona i el Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Tarragona manifestem:

• Aquest és un pas més en el procés judicial que culminarà amb l’esclariment de tot els fets i en la innocència de les persones investigades. Després de molts anys de patiment personal per aquest procés, recordem que la instrucció d’aquesta causa es va iniciar el 2013, ens alegra trobar-nos més a prop de la resolució del cas.

• L’Audiència, sense entrar a valorar el fons de la causa, ha exculpat a 6 persones, que ja avui han estat declarades com a no culpables. D’aquestes, cinc eren treballadores de l’empresa Inipro i una funcionària pública, i han vist com, durant anys, el seu nom ha estat vinculat a una presumpta causa de corrupció. 6 persones que tot el que van fer és anar a treballar i complir amb les seves responsabilitats. Ens n’alegrem que per ells i elles el procés hagi conclòs avui.

• Reiterem la innocència de les persones investigades per aquesta causa penal. Especialment nomenar a Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria, actuals consellers de l’Ajuntament de Tarragona, que compten com sempre han fet, amb la confiança i el recolzament de tot el partit.

• Tenim plena confiança en la justícia i esperem que el judici tingui lloc el més aviat possible i poder demostrar no només la seva innocència, sinó que també quedi palesa la inconsistència de les seves imputacions.
Redacció TT - 28/05/2020 - 10:24h
similitud
31/05/2020
20:35
Això és com els bancs, tu els hi ofereixes calés, juguen amb els teus calés i després et roben els teus calés.
FGH
30/05/2020
19:56
estamos esperando que los mas de cuarenta millones del JAIME I , salgan jurídicamente a la luz y mas desfalcos de caudales públicos y el ayuntamiento o alguien lo tapa incluso con la abogada de -----que gasta toda su energía pero pagada porel ayuntamiento para intentar el archivo de la causa iniciada por VEU CIUTADANA y el partido de Didac a que espera
Dios ,cuanta cara cuanto morro
28/05/2020
16:42
Ya les está bien por esa prepotencia que por ser servidores públicos les acompaña.señores y señoras del PSC Tarragona, lloren ,lloren que les vendrá bien desahogarse,que se pensaban?que podrían engañar al pueblo e irse de rositas,cada vez hay más ojos que os mira con lo cual es más difícil camuflar la mieda que generais. Devolver todo lo malversado y el dinero de vuestras defensas ,jetas ,un funcionario si reclama contra vuestras injusticias se lo tiene que pagar de su bolsillo y vosotros cuando robais al pueblo es el propio pueblo quien os paga la defensa .QUE DEVUELVAN LA PASTA YAAAA...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.